2777
2789
عنوان

سریال سوجان

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 18 پست
فکر کنم از سال ۱۴۰۰ که رئیس صدا و سیما عوض شد تو یه مصاحبه گفت قراره ملودرام ها کم ساخته بشه و امنیت ...

بازم ببخشید خیلی پیام گذاشتم‌فقط خواستم یک‌چیزی بگم اینکه شبکه سه زیر نویس کرد که فردا ساعت ده الی دوازده صبح معاون سیما وکلا معاونان صدا وسیما تو واحد ۱۶۲ بی  اسطه بامرام حرف می زنند من گه خو گ رکم‌نمیشه ولی شما اگر روت ن‌نیشه وجودتون می خ امید وبلاگتون پهنه ودوست دارید زنگ بزنید تلفنی مستقیما اینارا بهش بگید این به نظرم تاثیرش از این‌ه برید ت  پیجشون بهشون بگید بهتره چون اون‌جاحالا معلوم‌نیست بخونند یا خیر.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته سنجرخان هم استانی بود ولی خب محمد حسین لطیفی ساخته بود با نویسندگی خدابیامرز آقای دری اون سریا ...

آره واقعا 

سنجر خان واسه یه سریال استانی زیادی خوب و قشنگ بود

آره واقعا سنجر خان واسه یه سریال استانی زیادی خوب و قشنگ بود

بله چو ن کارگردانش  استانی نبود واز کارگردان های مطرح بود حتی فکر کنم‌پوران د خونده خم میخ‌اد بک سریال استانی اتفاقا اونم راجع به یک شخصیت کرده‌است بک زن شاعر مستوره اردلان سریالی بخ نام ماه سرف خانم الیته هنوز دقیقا معلوم نیست پوران د خونده مسازتش یا کس دیگ