2777
2789
عنوان

سریال سوجان

826 بازدید | 15 پست

دوستان میبینید؟؟ بعد از طوبی قصد داشتم اینو دنبال کنم ولی ظاهرا اصلا قوی نیست چنین سریال های تاریخی رو باید بدن به یه کارگردان کاربلد نه یکی مثل حسین تبریزی

درسته به اندازه پس تز باران واینا تیست ولی سریال بدی نیست به هرحال سریال مال شبکه استانی هست پس نباید خیلی انتظار کار آن چنانی داسته باشی البته بازیگران معروف کشوری هم توس هستند فقط محلی نیستند ولی جلوه های بصری وفضای سبز شمال تو سریال با اون خونه هاشون خیلی قشنگه.در 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
درسته به اندازه پس تز باران واینا تیست ولی سریال بدی نیست به هرحال سریال مال شبکه استانی هست پس نبای ...

خیلی ها تلاش کردن از پس از باران اسکی برن ولی به گرد پاش هم نمیرسن ولی حیفه وقتی یه طرح ۳۰۰ قسمتی نوشته شده همون اول کاری سریال ضعیف و مبتدی از آب دربیاد اگه ضعیف پیش بره شابد اصلا نزارن فصل های بعد ساخته بشه

خیلی ها تلاش کردن از پس از باران اسکی برن ولی به گرد پاش هم نمیرسن ولی حیفه وقتی یه طرح ۳۰۰ قسمتی نو ...

بله پس از باران که جای خودش را داره ولی اینم اندازه خودش بدنیست یعنی به هرحال نباید یک سریال شبکه استانی رت بخ ای بت یک سریال شبکه سراسری یکیش کنی شاید نسبت به پس از باران سطحش پایین باشه اما از سریالهای استانی سطحش بالاتره مثلا بانوی سردارمحمد یه سرال استانی بود که کارگردانش حیلی معروف تر از کارگردان این سریال بود ولی به نظرم خیلی سطحش بالاتر از این نبودالیته میگم‌اگر نویسنده اصلی سریال که خودش کارگردان خوبیه وسریال های م مخاطبی  مثل از یاد رفته راساخته میساختش بهتر بود ولی خب این کارگردان خیلی کارا سطح بارانیست کارای ضعیفی مثل نمایش خانگی موچین وتب وتاب که الانم تک آی فیلم د حال پخشه وسریال وقت صلح را راجع به شهید سریالی ساخته کاراش خیلی سطح بالادست ولی اون قدیم که شما میگید ضعیف نیست واین سریتل نسبت به کارای دیگه سازندش سطحش بالاتره وتهیه کننده چند فیلم معروف ومطرح وانگار سینمایی را تهیه کنندگی کر ه تازه آمار بازدیدشم تو تلویبیون همچین کم‌نیست درآورم ببخشید که خیلی پتن طولانی ای نوشتم ولی د رهر صورت سلیقه آیه همین که سریال امنیتی واینا نیست من دوسش دارم از هشت پا حداقل بهتروقابل تحمل‌تر برای من.

خیلی ها تلاش کردن از پس از باران اسکی برن ولی به گرد پاش هم نمیرسن ولی حیفه وقتی یه طرح ۳۰۰ قسمتی نو ...

البته سنجرخان هم استانی بود ولی خب محمد حسین لطیفی ساخته بود با نویسندگی خدابیامرز آقای دری اون سریال خ بی بود.

البته من بعید می دونم کل سیصد قسمت ساخته بشه تجربه سریال سازی ما تشون‌میده اگر د  لین حد تعداد قسمتهای زبا  باشه هرچقدرم که پرمخاطب باسه ا امش را نمی سازندالبته پس از باران بیشتر داستانش و مورد ظلم خانها وارباب رعیتی بود ولی این سریال به بخش زیادی برای معرفی سنت‌ها وآداب ورسوم گیلانی هاست برای همینم تو شبکه استانی ساخته شده.

بله پس از باران که جای خودش را داره ولی اینم اندازه خودش بدنیست یعنی به هرحال نباید یک سریال شبکه اس ...

بله سریال های امنیتی واقعا کلافمون کردن تو این دو سه سال خدا کنه بعد از طوبی دوباره سریال های خانوادگی ساخته بشه

بله سریال های امنیتی واقعا کلافمون کردن تو این دو سه سال خدا کنه بعد از طوبی دوباره سریال های خانواد ...

اتفاقا امروز یعنی همین الان یک مصاحبه ای با کارگردانش تو سایت باشگاه خبرنگاران جوان با این ایتر که یوجان یادآور مس از باران عست خوندم که اونم تک بخشی از صحبت‌هاش دقیقا به همین مسئله زیاد سدن سریال های امنیتی اشاره کرد یعنی گفته که سریال ما یک ملودرام خانوادگی هست سعی می‌کند حداقل به نسبت سریال های امنیتی د حال پخش یه آرامشی به خانواده ها نیده یعنی خودرو نامه سازها مس دونند که چقدر سریال های امنیتی زیاد سده.

اتفاقا امروز یعنی همین الان یک مصاحبه ای با کارگردانش تو سایت باشگاه خبرنگاران جوان با این ایتر که ی ...

فکر کنم از سال ۱۴۰۰ که رئیس صدا و سیما عوض شد تو یه مصاحبه گفت قراره ملودرام ها کم ساخته بشه و امنیتی بیشتر ساخته بشه که اتفاقا نتیجه عکس گرفتن 

سریال مثلا اگه پلیسی و خانوادگی باشه جذابه مثل سریال های مهدی فخیم زاده 

ولی امنیتی رو کمتر کسی خانوادگی میبینه اصلا کیف نمیده اکثر این امنیتی ها هم برادران معظمی دست گرفتن که بنظرم کارهاشون زیاد جذاب نیست 

امیدوارم با مقایسه آمار امسال سر عقل بیان و از خیر این سریال های امنیتی بگذرن

فکر کنم از سال ۱۴۰۰ که رئیس صدا و سیما عوض شد تو یه مصاحبه گفت قراره ملودرام ها کم ساخته بشه و امنیت ...

والا نمی دونم از پارسال که رئیس سیما فیلم صحبت می کرد ومیگفت که سریال سازی تو سدا وسیما روغلتک افتاده گفت که ژانرها متونع سدهالبته به نظرمن عملا حتی بعضی از اونایی هم که ظاه ا خانوادگی اند اما در اصل امنیتی اند به نظر نم نه خ ب پلیسی هتی خانوا گی سریال های کلانتر وتصمیم نهایی وشلیک نهایی‌اش این قبیل هستند

فکر کنم از سال ۱۴۰۰ که رئیس صدا و سیما عوض شد تو یه مصاحبه گفت قراره ملودرام ها کم ساخته بشه و امنیت ...

به قول سید جواد هاشمی تلویزیون غرق در سریال های سیاسی شده ابیته فکر کنم‌نگفت ملودرام ها کمتر بشه وبیشتر امنیتی باشه بیشتر منظورش این بود که فقط یک ژانر نباشه هرچند عملا امنیتی ها انگار بیشتر شده حتی از قبل دوره جدید صدا وسیما وبه نظرم راز موفقیت سریال های دهه هشتاد یا قبل تر همین بود که بیشتر ژانر خانوادگی ونهایتا اجتماعی برای همینم پرمخاطب بودند بر عکس الان که بیشتر امنیتی شده البته فکر نیکنم با اینکه معاون سیما ظاهرا منظورش این بود که به ژانرهای دیگه بخ غیر ملودرام هم پرداخته بشه امادراصل منظورش همین بود که خانوادگی کم‌بشه وامنیتی بیشتر بشه جالبیش اینه که آی فیلم هن نثلا معروف به شبکه خان اده هستش ولی اون جا هم سریال های امنیتی راهم پخش می کنندواقعا منم امیدوارم وقتی می‌بینند که طوبی با همینسو جان مخاطبش بیشتراز امنیتی هایی مثل هشت پا هست بفهمند چرا پرمخاطب تر هست رویشون را عوض کنند والبته پرمخاطب بودن طوبی را صر فا به دلایل مذهبی مثل اینکه چون سریال مذهبی بوده که البته یکی از دلایل پرمخاطب بودنش بوده ولی نه همش ربط ندن من حیف اینستا ندارم وگرنهمی رفتم‌تو پیج رئیس صدا وسیما ومعادن یا قائم مقامش یا رئیس سیما فیلم نی گفتم.

البته به جز برادران معظمی جواد افشار وفروش محمدزاده والبته یک کارگردان دیکه که اسمش یادم رفته ویکی هم کارگردان هوش سیاه می سازند.

البته در حد یکی وتا امنیتی درسال بسازند مشکلی نیست اما اینکه بیشترش امنیتی باشه حتی اونایی که به ظاهر خانوادگی هست واقعا روی اعصابه البته با اطلاعاتی که دارم وتوخبرا خوندم فکر کنم‌الان نثلا یک هفت هشت تایی سریال های کندی و حال ساخت هست وبعصیاشونم تولیدش تموم شده وکار پس تولیدشان را انجام نیدن حتی دوتا کار طنز مربوط به دهه شصت هست که یکیش اسپین آف سریال لیلی بامن استه والبته یک سریالی هم به نام روزهای روشن مربوط به دهه هفتادبرای ۶۵ قسمت درحال ساخته کخ من عکساش را دیدم به نظرم کمدی اومد اما خودشون گفتند که ماجراجویی ولی عکسها من را یاد خاطرات سریال وضعیت سفید وحتی خود دهفتاد انداخته نظرم سریال جالبی باشه شایدم نثل نوروز رنگی باشه نمی دونم وحتی قرا ه سریال های زندگی نامه ای هم بیشتر بشه قراره که کارگردان د جشم باد پوریای کلی را بسازه ودلیل سامان هم چمران که چند سال پیش فیلمنامه را رد شده بود یا سریالی هم به نام تنها گریه کن که با اقتباس از کتابی به همین نام‌درمورد یکی از مادران شهداست که اونم عکساش من را برد به حال وه ای دههدشصت وفیلمهای اون دوره وکلا حس میکنم که کم کم سریاد سازی ت  تلویزیون داره دوباره به دوران اوج خودش ب میگرده.

2810