2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی پیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 24 پست
منم هیچکدوم و ندارم ولی سنم به چهره نمی خوره ،کمتر می زنه این چیزا ارثیه، بعدش هم حساس شدی ۲۶ سالته ...

چی بگم 

۴ تا همکاری آقای زبون نفهم دارم 

میگم متولد ۷۶ ام 

میگه با مدرک ثابت کن تو جمع 😐😑😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا تو جمع همکارا نشستیم یه آقا اینو میگه نمیتونم اون لحظه بزنمش با اینکه دلم میخاد

اون اقا چقدر حسود بدبخته که میخواد شخصیت تورو تخریب کنه حرف مردا رو گوز خودتون بگیرید 

توام یجا عین خودش برین بهش ازش عیبو ایراد بگیر تو سری خور نباش 

حاضر جوابیو یاد بگیر دیگه باهاش گرم نگیر سگ‌محلش کن 

عین خودش لحن خودش ایرادشو بزن تو سرش بعدا وسواس ذهنی میگیری 

وسیله تخیله عقده های مردای حسود و بد دات نباشید 

من روحیم مثل پیر زناس افکار و احساساتم مثل مامانم که دهه ۵۰ اییهحس میکنم تو چهرمم نمایان شده

من حس میکنم داری به خودت تلقین میکنی عزیزم یا اینکه افسرده هستی!!!بیشتر بنظرم تلقین میاد چون من خودم سالهای سال افسردگی دارم ولی متاسفانه کسی باورش نمیشه چون تو جمع ها ادم خنده رو شادی هستم...الانکه باردارم دارو نمیخورم سعی میکنم با پیاده روی افسردگی رو کنترل کنم آهنگای شاد گوش میدم با اینکه اندازه یه خرس شدم سعی میکنم لباسای قشنگ برای بعد زایمانم بخرم که روحیم عوض بشه تا خودت نخوای از این وضعیت بیرون نمیای

چی بگم ۴ تا همکاری آقای زبون نفهم دارم میگم متولد ۷۶ ام میگه با مدرک ثابت کن تو جمع 😐😑😐

پاشو برو تا باهات دعوام نشده ،بخاطر حرف ۴ تا همکار میگی ،هر وقت دوباره گفتن شناسنامه تو ببر مچاله کن فرو کن تو حلقشون بگو بیا اینم اثبات سنم 

وای شما تراپیستین؟😍

بله عزیزمم

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️