2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی پیرم

180 بازدید | 24 پست

۲۶ سالمه ولی از بس بقیه گفتن سنت به چهرت نمیخوره و بیشتر میزنی از خودم متنفر شدم 

نه رمگ مو دارم نه ابرو نه عمل و ژل 

حس میکنم باید برم بمیرم حتی حس میکنم انقدر پیرم که دیگه شانسی برای ازدواج و مادر شدن ندارم 

چیکار کنم تورو خدا کمکم کنید 

هرجیزی که لازمه برای جوون تر سدن پوست و مو و شادابی بگيد بهم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما تو برنامه غذاییت ماهی استفاده کن

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

یکم به خودت برس. یه تنوعی بده موهاتو رنگ کن کوتاه کن مثلاً. احتمالا بی حال و حوصله ای و مثل سن خودت لباس نمی پوشی

گرمی دستات، سرخی لبهات، تپش قلبت، نرمی صدات........ همش مال فشار خون بالاست، مریض بعدی....!! ️

اگه اضافه وزن داری لاغر شو اتفاقا من خیلی ها رو دیدم با عمل و ژل کم سن تر شدن تیپ های اسپرت بزن موهاتو صاف کن 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
یکم به خودت برس. یه تنوعی بده موهاتو رنگ کن کوتاه کن مثلاً. احتمالا بی حال و حوصله ای و مثل سن خودت ...

نه اتفاقا همیشه شیک پوشم 

یکی از خانومای همکارم گفت کسی تو تیپ در حدت نیست 

بی حوصله نیستم اصلا

بقیه سمی و اشغالن ادمی که بهت روحیخ نمیده و میخواد تحقیرت کنرو بزن دره ککونش سریع

مثلا تو جمع همکارا نشستیم یه آقا اینو میگه 

نمیتونم اون لحظه بزنمش با اینکه دلم میخاد

من 8 سال از تو بزرگترم و حس میکنم هنوز کوچولویم  حتی لوسم هستم شاید باورت نشه ولی شوهرمم از خودم کوچیکتره بجایی که حس پیر بودن کنم هرروز بیشتر حس جوونی دارم  تازه قیافمم معمولی رو به پایینه

من 8 سال از تو بزرگترم و حس میکنم هنوز کوچولویم حتی لوسم هستم شاید باورت نشه ولی شوهرمم از خودم کوچ ...

من روحیم مثل پیر زناس 

افکار و احساساتم مثل مامانم که دهه ۵۰ اییه

حس میکنم تو چهرمم نمایان شده 

عزیزم اولا سعی کن همه جوره ارایشارو ک فک میکنی باعث میشه سنتو کمتر نشون بده استفاده کنی و بعدشم اینکه اعتماد بنفستو بالا ببر ب حلف دیگران اهمیت نده اصلا . این مرد ادمو دیونه میکنن با حرفاشون میمیرانن ادمو.