2777
2789
عنوان

خیانتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 382 پست
باور که له شوکیاو هامه ناو اینستا، وقول ته کورر شدم🥲

نکه نیلووو سعی بکه کمتر بچی داغاند ک ...مغز آیم شستشو دید و خداااا 

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا، ولی چبکم تنیا سرگرمی منیش هی اینستاس

ناخودآگاه تاثیر نیده با مغزت روحو روانت بهم میریزه..مثلا چیدن لباسو،خونه ،تفریح،این چشتیله دیونید ایوشی خدا مه ارا اینجوری نیستم و بعد مقایسه وله خودا کیدن و افسرده بیود

باشه ولی اینو من تو اینستا دیدم😂

ینی من رفتم از ایسنتا کپی کردم داستانوووو....من خودم از نزدیک شاهد این داستان بودم کاش نمیدیدم زیرو شدم بخدا وقتی گفت شوهرم صب تا شب سر کاره و زنه خودشو بهش نشون داد 

هوا بارانیوووو ترخینه چسبه😂

آخه آیم عاقل، ترخینع شاوووو😅

شوکی بویشی، نیمروع بویشی ن شاووو

فک کم بی ترخینگی تاثیر ناسه بانمغزد

خدااا ترخینه ویتامینیش نیره، چویی تاثیر ناس🤔😅

آخه آیم عاقل، ترخینع شاوووو😅شوکی بویشی، نیمروع بویشی ن شاوووفک کم بی ترخینگی تاثیر ناسه بانمغزدخداا ...

نزانم فکر بکم اقره نخواردمه هوووس کردمه...کرم خدا هوا هوای ترخینسه😂😂😂😂گندم خوه پروتئین دیره..دوغ خس خوه بازم ویتامین کا دیره...عه دس ژنیله وقته درستش کن کل میکنن تو سرو صورتشون دواره میکنن داخل ترخینه خودش باز ویتامین دیره ولی معلوم نیه کام ویتامین...خلاصه آش دلچسبگه خوشوه حالد خویدن هروقت خواردی بیشتر بخوه  جای منیش