2777
2789
عنوان

دلم میخاد تو بارداری بیست سی کیلو اضافه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 78 پست
لاغری بده اونم با قد بلند

اونم خیلی غصه میخوره ولی من میبینمش لذت میبرم ک با زایمانی ک داشته بدنش هیچ تغییری نکرده نه شکم ن پهلو نه چیز اضافه ای 

انگار ک ن انگار زایمان کرده

تو اوج تاریکی به دنبال نور... ✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وزنت خیلیم کم نیست خوبه دیگه

چاق بشی پوستت ترک بخوره و شل بشه

به اعضای بدنت آسیب برسه که لاغر نباشی😑

هیکلتم کلا خراب میشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

هعی یکی عه چاقی میناله یکی عه لاغری. خدا عدالتو برقرار کن از دنبه های ما بکاه و بر تن های نهیف بیفزا

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
2805

طبیعی نیست اینهمه اضافه وزن من خودم 53 بودم آواخر بارداری شدم هفتاد

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
خوشبحالت. بخدا قدر بدونیادم میاد دختر خاله ام افتاد دنبالم جلو بقیه لباسمو داد بالا ببینه باسنم چقد ...

😂😂😂عجب آدمی

آخه میدونی لاغری زیادم خوب نیس لباس تو تن آدم زاااار میزنه 

حالا من اصلا ویار ندارم هنوز طبیعیه؟ ولی مربا و شربت و اینا دلم نمیکشه بخورم نه که بدم بیادا ولی گذا ...

شوری هیچی دلت بخاد یعنی پسره😍🫀

پزشک سایتوم و البته ی نمه همه چی دان😎🫶سوالی پاسخ نمیدم در رابطه سوالات پزشکی و حس ششم🫠❌️❌️

کاش منم ۷۰ بشم

فقط قرصاتو بخور غذاهای مقوی بخور اجیل خرما بستنیم تو رژیمت باشه 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
😂😂😂عجب آدمیآخه میدونی لاغری زیادم خوب نیس لباس تو تن آدم زاااار میزنه

نمیدونم بگم بیشعور یا کثا... نمیدونم باید بهش چی گفت! خودم دهنم باز موند نمیدونستم چی باید بگم! گویا دنبال غذاش میگشت😑

آره اونم خوب نیست

ولی ب این نتیجه رسیدم کاریش نمیشه کرد. یکی مثل من دائم باید حواسش ب غذاش باشه... خسته ام از خودم

🌸
2810