2777
2789
عنوان

دلم میخاد تو بارداری بیست سی کیلو اضافه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 78 پست

من فقط ۴ کیلو اضافه کردم . ۴ سال قبل 

شکمم هنوز هنوز هست ‌.

تو بعد زایمان شکمت آب نمیشه بخوای ۲۰ کیلو چاق بشی

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
والا من آرزومه مردم از لاغریمن الان ۵ ماهمه هیچکس متوجه نشده و نمیدونه

خوشبحالت. بخدا قدر بدون

یادم میاد دختر خاله ام افتاد دنبالم جلو بقیه لباسمو داد بالا ببینه باسنم چقد بزرگ شده😐😑

🌸
من فقط ۴ کیلو اضافه کردم . ۴ سال قبل شکمم هنوز هنوز هست ‌.تو بعد زایمان شکمت آب نمیشه بخوای ۲۰ کیلو ...

من بارداری قبلیم ۱۰ کیلو اضافه کردم روز زایمان کامل آب شد شکمم رفت چسبید ب کمرم هیچکس باورش نمیشد

نمیتونم چیزی بخورم بستنی میخورم شکمم درد میگیره ولی چیز شیرینی اول صبح دلم میخواد بنظرت جنین چیه ؟؟؟

حالا من اصلا ویار ندارم هنوز طبیعیه؟ ولی مربا و شربت و اینا دلم نمیکشه بخورم نه که بدم بیادا ولی گذاشتمشون کنار به جاش نمک زیاد میزنم به غذام😵‍💫

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂

2810