2777
2789
عنوان

نرها وقتی زن میبینن که راننده اس

123 بازدید | 14 پست

منظورم به نر هاست نه مردها.

امروز اومدم پارک کنم پشت سرم هم خلوت بود. داشتم عقب عقب میومدم ماشین رو کامل جا بدم )باید دوبل میزدم) ی مرده با سرعت ۷۰ تا اومده نیمه جلو ماشین رو توی جایی که دارم پارک میکنم گذاشت نزدیک بود به پشت ماشین من بزنه ترمز وحشتناکی کرد‌‌ بهش میگم برو عقب نصف ماشین من داخله تو اومدی نصف جلو ماشینت رو بذاری که چی؟ اصلا جا نمیشی اینجا فقط دوبل میشه زد ‌محل نداد بهم. بقیه هم بوق میزدن‌ .

من دیگه اومدم از ماشین پایین و گفتم یا میری یا نمیرم تا ترافیک بمونه آدم بشی وقتی حق بایکیه فکر نکنی زرنگی .از بچه ات و زنت تو ماشین خجالت بکش. 

دیگه حدود یک دقیقه بعدش رفت من تونستم دوبله رو کامل کنم. 

بعضیا واقعا پررو ان.من هرگز این شکلی جدی نشده بودم توی ۵ سال رانندگیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرایی که ضعیفن جای پارک و حق‌رانندگی و خیابونو ارث بابای خودشون میدونن. مثلا حاضرن کلی پشت سر یه ماش ...

اینو خوب ادب کردم که دفعه دیگه خواست اینکارو بکنه خاطره من تو ذهنش بیاد

مردای سواستفادگر ،خودشیفته،طماع، طلبکار،متوقع، سمی و ضعیف کش اینجورین ذاتشونه نباید باج بدیدحروم لق ...

دهنش آسفالت شد. با شگفتی و دستپاچگی نگاه میکرد‌ انتظار نداشت ی زن بیاد پایین با صدا بلند خیتش کنه

اینو خوب ادب کردم که دفعه دیگه خواست اینکارو بکنه خاطره من تو ذهنش بیاد

خوب کردی جلوی ادمای سواستفاده گر کوتاه بیای اشو با جاش میخوان 

یاد اون شاخ مجازی افتادم امریکاس تو ناز نعمت با پرروی تمام میاد مردمو مسخره میکنه بعد با پررویی تمام تر خودشو میزنه به ترحم بازی مادر ندارم پدرم مریضه وقت و توجه و محبتتونو بدید بمن محل دوست پسرا و شوهراتون نزارید 

اسمش یادم نیست همیشه و درحالت دنبال یچیزی کشیدن بیرون از ملته تو سختی ایرانه 

دهنش آسفالت شد. با شگفتی و دستپاچگی نگاه میکرد‌ انتظار نداشت ی زن بیاد پایین با صدا بلند خیتش کنه

انتظار داشت از حقت بگذری چون فکر میکنن زنا افریده شدن برای خدمت رسانی به مردا 

خودشیفته و متوقع و طلبکارن 

چون کسی جلوشون واینستاده مادرشون یا زنای اطرافشون تو سرشون کردن تو گوز عالمی همه زنا باید کلفتت باشن 

اه ی جا مرکز مشاوره بود کار میکردم از این مردای بیشعور و زبون نفهم و خووچس پندارو و بکن و همیشه طلبکار زیاد دیدم 

اکثرشون مردا یکی یدونه بودن که تک پسر بودن حالا با خواهر یا کلا پسر تک فرزند 

ولشون کنی میگن ما پادشاه جهانیم همه در اختیار ما باشن 

بیچاره زناشون چقدر از دست این عوضیای  خودشیفته عذاب کشیده بودن 

هروقت پسری که برادر نداره دیدید تک پسر بود اول خودشیفتگیشون چک‌ کنید 

پررو ان‌ اینا. باج به شغال هم نمیدم.

اسی من قبلا خیلی ساده بودم جوری که برادرم همیشه ازم چیزی میکند بعد همه میگفتن در راه رضای خدا بده بهش با اینکه بزرگتر از من بود 

یروز مادر دوستم گفت توام بگو چرا اون در راه رضای خدا چیری بمن نمیده ؟ این خدای بخشنده فقط برای ماست ؟

خدا خیرص بده مادر دوستمو همیشه دعاش میکنم 

افراد خودشیفته یکی از تیکه کلاماشون اینه برای رضای خدا بکن ولی خودشون هیچ کاری نمیکنن

انتظار داشت از حقت بگذری چون فکر میکنن زنا افریده شدن برای خدمت رسانی به مردا خودشیفته و متوقع و طلب ...

توصیه خوبی بهم کردی برای آینده ام. 

من باهات کامل موافقم. خیلی فکر کردن خاصن‌ در حالیکه آی کیو و ای کیو پایینی غالبا اینجور افراد دارن

2810