2777
2789
عنوان

بیاید بگید چه استعدادهایی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 57 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون یادمه اوایل که طراحی میکردم یه جور خاصی بود همه دخترا یه مربع میکشیدن چنتا درخت کنارش و با مداد ...

ماشالله.دبیر هنر من میگفت اگه خودت بلد نیستی بده فامیلت بکشه😑اگه فامیلت هم بلد نیست بیا کلاس من تو آموزشگاه بهت ۲۰ بدم😑

و اینکه واقعا معلم کلاس پنجمت ببخشید ولی خیلی خر بود.نباید اینجوری تو ذوق دانش آموز میزد.

ماشالله.دبیر هنر من میگفت اگه خودت بلد نیستی بده فامیلت بکشه😑اگه فامیلت هم بلد نیست بیا کلاس من تو ...

قبول دارم ولی خب چون باهام لج بود اینطوری کرد 

من بیش فعالی دارم و تو بچگی بشدت ازار دهنده بودم 

قبول دارم ولی خب چون باهام لج بود اینطوری کرد من بیش فعالی دارم و تو بچگی بشدت ازار دهنده بودم

داداش من هم بیش فعالی داشت و الان خیلی بهتر شده ولی تنها چیزی که هنوز مونده روش دو قطبی بودنشه.یعنی یه روز تصمیم میگیره ماشین بخره یه روز تصمیم میگیره مغازه بزنه با پولش😑😑دوران مدرسه که میرفت معلم ها باهاش خیلی کنار میومدن چون میدونستن که بیش فعالی داره و یبار مدیر زد در گوشش و سر همون معلمه رفت به مدیرش گفت که این بچه بیش فعالی داره و نباید اینکار رو میکردی و خود مدیر خیلی پشیمون شد از اون کارش.

معمولا معلم ها باید بیشتر حواسشون به بچه های بیش فعالی باشه نه اینکه باهاش لج کنه

داداش من هم بیش فعالی داشت و الان خیلی بهتر شده ولی تنها چیزی که هنوز مونده روش دو قطبی بودنشه.یعنی ...

چقد معلمای داداشت با فرهنگ بودن

من خیلی تو مدرسه کتک خوردم و‌سرکوفت شنیدم از مدیرا و‌معلما و‌حتا بچه ها هم طردم کرده بودن کسی باهام دوست نمیشد 

اینم بگم کارام غیر قابل تحمل بود مثلا یبار با یکی از بچها دعوام شد زدمش سرش خورد به میز سرش شیکست مامانش اومد مدرسه گریه میکرد میگفت دیگه خسته شدم از بس هر روز بچه مو میزنه 

از اون ورم انقد منو سرزنش میکردن بخاطر یه سری چیزایی که دست خودم نبود منم لج میکردم بدتر میکردم بدتر پرخاش میکردم 

تا وقتی که باشگاه رزمی  رفتمو ... و‌خب دوقطبیم. منم دارم خیلی بده واقعا گاهی وقتا ادم یه تصمیمایی میگیره بعدش به خودش میاد پشماش میریزه از کاری که کرده 

چقد معلمای داداشت با فرهنگ بودنمن خیلی تو مدرسه کتک خوردم و‌سرکوفت شنیدم از مدیرا و‌معلما و‌حتا بچه ...

داداش من از شما بدتر بود.تلویزیوت شکونده بود کنترل تلویزیون رو تو باغچه خاک کرده بود حتی یه بار زد از سر من خون اومد.

کلاس رزمی شما باعث شد انرژیتون تخلیه بشه و بیش فعالیتوت کمتر بشه.داداش من پارکور رفت و تو پارکور یبار نفر اول کشوری شد ولی بعدش پارکور رو گزاشت کنار.

19/90 به بالا

عالییی.تو فامیلمون یکی داشت میگفت که بچه ام خیلی درسخونه نمراتش عالیه و....بعد که ازش پرسیدم معدلش چند شده گفت ۱۷😑😑من با معدل ۱۸ و نیم و ۱۹ به خودم میگم تنبل بعد اون....

چندمی؟؟