2777
2789
عنوان

بیاید بگید چه استعدادهایی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 57 پست
نمی دونم تو چی استعداد دارم ولی دلم می خواد گیتار زدن رو یاد بگیرم خطم خوب بشه و به زبان المانی کره ...

شروع کن  خب اگه توان مالیشوداری میتونی گیتار بخری و اگه کلاس رفتن برات سخته منابع زیادی هست که میتونی یاد بگیری ولی یوتیوب بهتره درکل  و یادگرفتن زبان های مختلف الان خیلی راحت شده من توی یه شهری زندگی میکنم که امکانات کمی داره ولی خب بچهارو میبینم که دست از علاقه شون برنمیدارن 

در دیوارای مدرسه مون دفتراشون  پره از زبان کره ای  که خودشون یادگرفتن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسکیت خیابونی رو حرفه ای بلدم ولی نمایشی رو هم متوسط.پارکور هم دارم کار میکنم الان کم کم دارم میرم س ...

وای هرکدوم از استعدادهاتون رو‌که میبینم چشام برق میزنه 

چون همشون علایقی بودن که واقعا وقت نکردم برم سمتشون مخصوصا ورزشایی که تو کار میکنی 

البته ورزشهای زیادی رو به صورت حرفه ای کار کردم ولی خو جدن پارکور و اسکیت  یچیز دیگه اس 

شروع کن خب اگه توان مالیشوداری میتونی گیتار بخری و اگه کلاس رفتن برات سخته منابع زیادی هست که میتون ...

سن من از این چیزا گذشته 

۳۵ سالمه و بچه دومم تازه ۱۰ ماهشه 

هنوز شغل ثابتی ندارم و واقعا ناراحتم 

می خوام محکم بشینم و بخونم برای آزمون آموزگاری تا امید خدا مهر سال دیگه خیالم بابت شغل راحت باشه 

برام دعا کن قبول بشم 

خیلی خیلی با دل پاکت برام دعا کن که قبول بشم و معلم بشم از این سر ور گمی در بیام

وای هرکدوم از استعدادهاتون رو‌که میبینم چشام برق میزنه چون همشون علایقی بودن که واقعا وقت نکردم برم ...

ولی سر جفتشون خیلیییی سختی کشیدم.مثلا واسع اسکیت انقدر تو پارکینگ خونه تمرین کردم و زمین خوردم که کلا کاشی ها شکسته بود.سر پارکور هم که هر هفته یکی از مچ هام و هر ماه یجام افتضاح ضربه میخوره و خون میاد‌‌.خلاصه خیلی واسشون سختی کشیدم و واسه ترکیبشون باید بیشتر سختی بکشم

دست خط خوب به چه دردی میخوره آخه

نوشتن یچیزی که تو یه سری حرفه ها و کلن یه سری ادماتا اخر عمر انجامش میدن و خب وقتی ینفر قشنگو زیبا مینویسه از نوشتن خودش لذت میبره  مخصوصا دانش اموزا و دانش جوها که جزوه مینویسن تمیز و مرتبو‌زیبا نوشتن خیلی موثر باعث میشه ادم لذت ببره از درس خوندنش 

خواهشا از من‌تو هنر استعداد نخواین.توی هشتم نوبت اول هنر رو ۸ گرفتم نهم هم به زور تو هنر قبول شدم

من حرفه ای طراح . میکنم ولی هیچوقت تو مدرسه نشون ندادم به معلم برا همین همیشه نمره های هنرم پایین بود 

چرااا؟؟حیف اون هنر نیست

چون یادمه اوایل که طراحی میکردم یه جور خاصی بود همه دخترا یه مربع میکشیدن چنتا درخت کنارش و با مداد رنگی‌کلی رنگی رنگی و‌شلوغش میکردن 

ولی من فق با مداد سیاه میکشیدم خونه رو‌از سه رخ‌میکشیدم سقف شیرونی با جزعیات میکشدم پنجره‌و‌ایناشو خیلیبا جزعیات میکشیدم بعد درختای دور خونه رو اسکیس میزدم همینطوری فلبداهه و خونه رو هم همینطور و‌برا چمنو زمین از همون اسکیس استفاده میکردم 

و خیلی ازش خوشم اومده بود کلی روش وقت گذاشتم یادمه کلاس ۵ بودم بعد معلممون نگاش کرد با یه حالت بدی گفت این چیه کشیدی خیلی بدرد نخوره یچیز بهتر بکش ببین بقیه چطوری دارن میکشن 😑و من واقعا خشکم‌زد و بچها مسخرم‌کردن  دیگ‌بعد از اون واقعا تا امسال که به صورت جدی کلاس رفتم کلن کشیدن طبیعت بی جان رو‌کنار گذاشتم و خب الان چون از صفر شروع کردم میرم کلاس مجبورم بکشم‌ طبیعت بیجانو 

منظورش همون اشیاع و طبیعیت و‌ایناس و خب امروز طرح یه پارچه بهمون داد که من چون الان نزدیک ۴۳ ساعته نخوابیدم انتظارداشتم گند بزنم که خب چیز خیلی خوبی از توش درومد و استاد خیلی تشویقم کرد و‌خب امشبم یه سری تمرین میفرسته که باید انجام‌بدم مثل یجور ازمون تا بفهمه جلسه های بعدی دقیقا چه سطحی درس بده و انقد خسته ام و‌ از نظر جسمی ضعیف شدم که فک کنم اینارو‌دیگ‌ واقعا گند بزنم تازه مداد و‌سایلمو تو کارگاه جا گذاشتم کلی هم درسام عقب مونده و امتحان دارم دو روزه هم‌هیچی نخوردم گوشت کنار انگشتمم عفونت کرده 

خلاصه قضیه فق از یه نشون ندادن طراحی شروع شد ولی من کل غرامو زدم 😐😂

2810