من دلم میخواد یکم کمرم پر تر باشه ولی نمیدونم چرا وزنمم زیاد شده چاق نمیشم
دوست ندارم شکم بیارم فقط میخوام پهلو هام پر شه
قدم ۱۶۱ وزن ۵۳ ولی دور کمرم ۶۷ عه طبیعیه؟
من ۴۹ کیلو هم بودم باز همین بود
من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
مدل اسکینی که میگن توییبرو باشگاه بیشتر فرم میگیریاز خودتم ایراد نگیر والا که خوبی
اسکینی چیه؟
والا اول که علاقه به ورزش نداشتم از بدو تولد😂 الانم دانشگاه کل وقتمو میگیره واقعا نمیرسم
من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همین که کمر باریک ولی بقیه جاها پر ولی در حد ۱۰ دقیقه تو خونه ورزش کن ..حالا هیکلت به کنار بزای سلام ...
بالاتنه ام پر نیستا😕
اره بخدا میدونم ولی چیکار کنم تنبلم