2777
2789

من دلم میخواد یکم کمرم پر تر باشه ولی نمیدونم چرا وزنمم زیاد شده چاق نمیشم 

دوست ندارم شکم بیارم فقط میخوام پهلو هام پر شه 

قدم ۱۶۱ وزن ۵۳ ولی دور کمرم ۶۷ عه طبیعیه؟ 

من ۴۹ کیلو هم بودم باز همین بود 

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

اگر وزن مفید باشه تبدیل به ماهیچه میشه ماهیچه سنگین هست وزنش حجمش کمه بر عکس چربی دور کمر رو فقط چربی پر میکنه 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم منم شنیدم شکه شدم 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
اگر وزن مفید باشه تبدیل به ماهیچه میشه ماهیچه سنگین هست وزنش حجمش کمه بر عکس چربی دور کمر رو فقط چرب ...

من اصلا ورزش نمیکنم که بگی ماهیچه داشته باشم همش چربیه😂 ولی به جای اینکه چاق تر نشون بدم دارم لاغر تر نشون میدم 

بعد خیلی بهم میگن چرا انقدر لاغر شدی مگه غذا نمیخوری😭😭 اتفاقا خیلی هم میخورم چون خیلی مامانم اهل اشپزیه

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
الان یا داری زیر پوستی میدی یا دیوانه شدی

من از اونایی نیستم که خیلی لاغر دوست داشته باشم یکم دلم میخواد پر باشم😑 زیر پوستی چیه

ناشکری هاتاحالا ندیدم کسی بگه دوست دارم یکم پهلوم پر بشه پهلو هرچی باریک تر بهتر

پر که بهتره 

نه چاق هاا ولی یکم پر باشه آدم خوبه که قشنگه به نظرم 

چرا دوست داری کمرت پر باشه؟ نمیدونی کمر باریک چقد قشنگه؟

خودم کمر باریک خیلی دوست ندارم اخه من بالاتنه ام کلا پر نیست 😑

نه بابا

اخه ببین 

من پاهام پر تر هست از بالاتنه ام 

واسه همین جالب نمیفته 

نه چه قشنگی منم سایز کمرم تغیر نمیکنه و خیلی دوس دارم اینوفکر کن بخوای لباس لختی بپوشی بعد کمرت پهن ...

اخه لباس لختی هم نمیپوشم😕

اخه ببین من پاهام پر تر هست از بالاتنه ام واسه همین جالب نمیفته

مدل اسکینی که میگن تویی

برو باشگاه بیشتر فرم میگیری

از خودتم ایراد نگیر والا که خوبی

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
2810