2777
2789
منم از ۶مهر شروع کردم۸۴بودمدیروز وزن کردم ۷۸شدم

روش ت چی بوده

چطوری

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
تو اون ۸ ساعت چی میخوری

سعی می کنم کربوهیدرات رو کمتر بخورم

ولی خیلی هم نمی تونم کم بخورم

میوه. غذا

یه کمم برنج میخورم

تو اون‌۱۶ ساعتم‌ابجوص زیاد میحورم

البته اگه خونه  نباشم نمیخورم

چون زیاد دسشویی میرم همه ش اب میخورم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رژیم فست عزیزمبزنی گوگل کامل برات توضیح میده

می دونم گلم

خودمم فست می گیرم

شما تو ا ن ۸ ساعت ازادی یا محدود کردی؟

من فقط شیرینی های مصنوعی دو حدف کانل کردم

هرکی خواست بهم در خواست دوستی بده لینک بفرستم براش،نمیخوام لینک اینجا بمونه هرکسی بتونه واردبشه

گلم بلد نیستم درخواست بدم 

شما درخواست بدید، منم عضو بشم ممنون

از پنجره دل خدا دید بهتری دارد
می دونم گلمخودمم فست می گیرمشما تو ا ن ۸ ساعت ازادی یا محدود کردی؟من فقط شیرینی های مصنوعی دو حدف کا ...

من حذف کامل نرکردم یعضی وقتا دلم میکشه ی دونه میخورم

کلی بشدت کمش کردم

بله تو ۸ساعت پرهیز نمیکنم ولی خب تو خوردن هیچی هم زیاده روی نمیکنم

من حذف کامل نرکردم یعضی وقتا دلم میکشه ی دونه میخورمکلی بشدت کمش کردمبله تو ۸ساعت پرهیز نمیکنم ولی خ ...

افرین

بهترین کار همینه

اونجوری قطع کامل بشه

ادم ولع پیدا می کنه 

یه دفعه همه چیو ول می کنه 

خیلی هم مفید بود ترنج که اصلا فقط یبار یه پیام سلام داد نصراللهی هم فکر کنم درد ودل میکرد بیشتر تا کم کردن وزن سمیرا و اون یکی بیچاره شبا گزارش میدادن دوباره گروه بزن همون بچه ها هم عضو کن

2810