2777
2789
مانتو نمیدونم بخدا یدونه کتی مشکی ساده دارم یه کتی جینگیل دیگه همینا واقعا مانتوم باید بخرم نمیشه ای ...

منم قدم کوتاهه 

بگ خیلی دوست دارم اما بهم نمیاد و بوت کات میگیرم همیشه 

،اما اگر توپر باشی نیم بگ خیلی قشنگه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کت کوتاه مشکی با شلوار جین یخی و ابی روشن خیلی میادنیم بگ بگیر از بگ قشنگ ترهاز این شلوارهای نیم بگ ...

شلوار واید هم خیلی دلم میخاد میترسم برم مغازه بگم بگن نمیدونیم چیه بخندن

من گاهی مستقیم با مانتویی که خریدم میرم شلوار بخرم 🤣💔

منم میخاستم بخرم فروشنده لعنتی بم شلوار نداد گفت همینی ک پاته خوبه😂 گفت من بخام این بارونی با شلواری ست کنم دقیقا همین مدل و رنگ شلوار بت میدم داری چ کاریه😑

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
منم قدم کوتاهه بگ خیلی دوست دارم اما بهم نمیاد و بوت کات میگیرم همیشه ،اما اگر توپر باشی نیم بگ خیلی ...

بوت کاتم خوشم نمیاد برعکس😣میدونی چیه بگ خیلی راحته گشاده بوت کات ادم رونش میزنه بیرون

ببین ب نظرم چون کوتاهه با همون نیم بگ بپوش چون میگی میخوای با کتونی بپوشیشنیم ابی ب نظرم میاد ی سری ...

ابی با رنگ استخوانی جور درمیاد؟

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند