2777
2789
عنوان

خواهر شوهر و مهمون سر زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 61 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءالله

عزیزم سعی کن جای گریه زیاد قران بخونی البته 

گریه رو چ کنیم دست خودمون نیست 🥲

رد مظالم بهترین کار هست حتم برای بابای گلتون انجام بده تو مسجدها 

حتما س مرتبه توحید بخون اندازه یک ختم قرانه 

هفت مرتبه قدر تمام گناهان پاک میشن 

صلوات خیلیی خاصه 

منم همکاری میکنم ❤

فکر کنم ما ایرانیا بر خلاف اون چیزی که ادعا می کنیم هستیم،واقعا مهمان نواز نیستیم،تو اکثر تایپکها مشکل خانمها مهمان سرزده هستش ،همه خیلی ناراحت میشن ودنبال تنبیه دعوت کننده ومهمان 

خوب ازدواج یعنی چی ،یعنی قبول مسئولیت که یکیش پذیرایی از مهمانان 

فکر کنم ما ایرانیا بر خلاف اون چیزی که ادعا می کنیم هستیم،واقعا مهمان نواز نیستیم،تو اکثر تایپکها مش ...

شما متاهل هستین 

کسی از مهمون بدش نمیاد مهمون باید هم ب خودش ارزش قائل باشه هم میزبان خبر دادن یعنی طرف خودش آراسته باشه خونش آراسته باشه غذا و اسباب پذیرایی آماده 

میوه رو چقدر حساب کردی چندتا خوردن،واقعا بعضی زنا چشونه حالا مگه چیشده خودش غذا گرفته تو تو زحمت نیف ...

من منظورم این بود ک خسیس نیستم فهمیدم میان کلی میوه اعیون و خوب گرفتم 

پس قطعا شام خوبی تدارک میدیدم 

ک کسی فک نکنه من بد پذیرایی میکنم 

عزیزم شاید شما از جای ارزون میوه میخری قیمت میوه دستت نیست 

شما متاهل هستین کسی از مهمون بدش نمیاد مهمون باید هم ب خودش ارزش قائل باشه هم میزبان خبر دادن یعنی ط ...

اره متأهل هستم ،اما واقعا بعضی وقتها پیش میاد نمیشه همه چی هماهنگ باشه اسمش با خودشه ،سرزده

اره متأهل هستم ،اما واقعا بعضی وقتها پیش میاد نمیشه همه چی هماهنگ باشه اسمش با خودشه ،سرزده

کار همیشگیش هست من دوست دارم همه چی ب قائده باشه 

یکبار اتفاقی بله بارها این اتفاق افتاده ک سر زده اومدن من خیابون بودم و کار داشتم مجبور شدم کارم رو کنسل کنم بیام خونه 

یا یه روز اومده ک ماشبش  مهمونی دعوت بودیم 

من نمیدونم چی سرمون اومده

بی خبر جایی میرن غذا بگیرن یه ناراحتیه

اگه تو شرایط دست خالی یهویی بیان یه ناراحتیه

بنظرم خودتو اذیت نکن دعوت نبودن که مثل مهمان بیان

خب طبیعیه سر زده اومدن خب خجالت کشیدن همینجوریش تو زحمت انداختنت

2810