2777
2789
عنوان

امشب شوهرم یه حرفی زد که🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 71 پست
وای دقیقا انگار خودآزاری دارمهی حرفاشونو تو ذهنم تکرار میکنم حرص میخورم😭😭😭😭فلوکستین و ... هم مصر ...

بخودت برس قشنگم

حالا ک یه شبه رقیب داری بخودت برس

بذار به گوششون برسه دیگه زر زدناشون برات مهم نیس

بذار اونام بسوزن از بیتفاوتیت

چند سالته ؟الان بهترین کار اینه جاهایی که دختر خاله شوهرت هست شرکت نکنین

۲۷ سالمه

پارسال ۳.۴ بار زنگ زده بود شوهرم

زنگش زدم ب جیغ و داد

صدا رو ضبط کرده بود فرستاده بود برا همه

خونواده شوهرم داشتن خودشونو تیکه تیکه میکردن ک چرا زنت بهش بی احترامی کرده

خب میخواست زنگ نزنه 

۴.۵ سال شوخی بدنی و استیکر بوس و پیام و لباس نازک پوشیدنشو تحمل کردم هیچی نگفتم آخه فکر کرده بودن تا آخر همینم

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخودت برس قشنگمحالا ک یه شبه رقیب داری بخودت برسبذار به گوششون برسه دیگه زر زدناشون برات مهم نیسبذار ...

اصلا دختره ب شدت هَوَل و بی بند و باره 

من خودمم آدم درستی نیستم ولی خب انقدر هَولم نیستم

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

اسی چرا اینجوری کردن‌قبول کردی ؟ مگه اون‌عروسا از ککون فیل افتادن چرا نرفتی جایی که بهت احترام‌بزارن ...

اشتباه کردم

بچه بودم

پدرمم کاملا منطقی بهم گفت این ب دردت نمیخوره ولی زندگی خودته و خودت باید تصمیم بگیری

ولی قطعا واسه دخترام این اشتباه رو نمیکنم

اصلا دختره ب شدت هَوَل و بی بند و باره من خودمم آدم درستی نیستم ولی خب انقدر هَولم نیستم

این حرفو نزن 

هر چی باشی قطعا آویزون زندگی یه مرد متاهل نیستی

پس آدم خیلی خیلی درستیی🩷

میخواستن یکاری کنن شوهرت طلاقت بده لقمه حروما جاری منم همینجوری شد همین الان تو ی تاپیک‌ازش نوشتم ال ...

چجوری بعضیا میتونن انقدر بد ذات باشن آخه

من سعی کردم هیچوقت دل کسیو نشکنم

حتی آب ک میخوردم گزارش میداد الانم من قطع رابطم نمیفهممحتی مادرشوهرم ب شوهرم گفته بود نرو طرف زنت بر ...

سگ‌محل کن اصلا ارتباط نگیر 

همچیتو به شوهرت نگو میره گزارش میده 

قوی باش 

جاری منم‌ خیلی ساده و مظلوم بودوضع مالیصون‌خوب نبود هی مادرشوهرعنم میگفت ما میخواستیم برای مسعود زن بالاصخری پولدار بگیریم اخه براشون‌ریده بودن 

جاریم پدرشو برادراش احمق بودن پشت دخترشون نبودن ازشون حساب نمیبردن انقدر بلا سره جاریم اوردن برادرشوهرم طلاقش داد با هزار تا حیله گری 

شوهرم گفت نکن خیر نمیبینی گوش نکرد خاک برسرش

دوباره زن گرفت زنه دوم دهنشو سرویش کرد همون خونه ایی که جاریم‌باعث شد بخره رو مهریه زن دوم‌شد

الان همشون بدبخت شدن خداروشکر 

گفتن‌زنگ‌بزنیم ازش حلالیت بطلبیم‌ 

به جاریم‌زنگ‌زدم گفتم حلالشون نکنیا 

از پدرو برادرای من‌میترسن وگرنه بدشون نمیومد منم اذیت کنن مریضای روانی روان پلید 

بقول قدیمیا به مردی که زنش مرده زن‌بدید ولی به نامردی که زنشو طلاق داده سگ‌هم ندید 

این حرفو نزن هر چی باشی قطعا آویزون زندگی یه مرد متاهل نیستیپس آدم خیلی خیلی درستیی🩷

دورت بگردم❤️

واقعا چرا بعضیا از خراب کردن زندگی یکی دیگه لذت میبرن اینجوری

چقدر میتونن بد باشن آخه

سگ‌محل کن اصلا ارتباط نگیر همچیتو به شوهرت نگو میره گزارش میده قوی باش جاری منم‌ خیلی ساده و مظلوم ب ...

منم پدرم پشتم نیس...... اینا رو ک گفتی قشنگ درک کردم و با تمام وجود حس کردم

اونا هم همینجور حیله گر و مکارن و بد ذاتن

دورت بگردم❤️واقعا چرا بعضیا از خراب کردن زندگی یکی دیگه لذت میبرن اینجوریچقدر میتونن بد باشن آخه

انشاءالله مکرشون به خودشون برگرده بحق حضرت فاطمه

الهی زندگیت گل و بلبل بشه به کوری چشمشون

انشاءالله مکرشون به خودشون برگرده بحق حضرت فاطمهالهی زندگیت گل و بلبل بشه به کوری چشمشون

فداتشم مهربونم 

انشااالله 

حدا بزرگه 

مادرشوهرم سرطان سینه گرفت

پدرشوهرم برا یه زنه .... پول واریز کرده بود چند بار

تصادف کردن

دزد بهشون زد 

من راضی ب ناراحتی کسی نیستم ولی خدا میبینه

چجوری بعضیا میتونن انقدر بد ذات باشن آخهمن سعی کردم هیچوقت دل کسیو نشکنم

روان پلیدن ذاتشون کثیفه 

اتفاقا تو هر چی خوبی اونا بدتر دشمنی میکنن از حرصشون میخوان بمیرن 😅

منکه از اول خانواده شوهرو سگ‌محل کردم اصلا صمیمی نشدم ماهی یبار با دعوت میرم

از اولم به پدر مادرش نگفتم مامان بابا من یدونه مامان بابا دارم که زحمتمو گشیدن بزرگم کردن 

اونا لیاقت پدر مادر من‌بودنو ندارن منم دلم نمیخواد مثل فرزندشون باشم‌

اسمشونو حاج خانم حاج اقا صدا میکنم 

منم پدرم پشتم نیس...... اینا رو ک گفتی قشنگ درک کردم و با تمام وجود حس کردماونا هم همینجور حیله گر و ...

فقط قوی باش 

منکه هر چند وقت یبار زنگ‌میزنم به جاریم میگم حلال کنی نمیبخشمت 

چون‌خیلی ساده و دلرحمه 

2810