2777
2789

هر چند روز ی بار یا هر چند هفته ی بار دوسه تا لکه میاد 

شیافم میزارم‌زود قطع میشه اما میاد 

شیافو دیگه همیشه استفاده میکنم و همشم در حال استراحتم نمیدونم چرا اخه 

درد ندارم لکه هاشم ببخشید قهوه ای هستش 

خیلی میترسم 

سابقه سقط داشتم اتفاقی برام نمیفته؟؟

هشت هفته و ۶ روزمه😔 تروخدا برام دعا کنید بچم بمونه بعد سالها باردار شدم خدایی نکرده از دستم بره زندگیم رو هوا میره😭😞💔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استراحت کن زیاد به خودت فشار نیار چیزای سقط اور هم نخور مثل زرشک و آناناس و زعفرون

نه والا اون بچه که سقط شد اصلا رعایت نمیکردم بدو بدو و ترس و جیغ و اصلا هیچیییی بعد سقط شد الان اینو خیلی حواسمو جمع کردم هرچیزی نمیخورم همشم دراز کشیدم 

نمیدونم چه غلطی کنم اخه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

2805
نه والا اون بچه که سقط شد اصلا رعایت نمیکردم بدو بدو و ترس و جیغ و اصلا هیچیییی بعد سقط شد الان اینو ...

دیگه به خودت استرس نده ریلکس باش ایشالا که اتفاقی نمی افته، هر چی خدا بخواد و قسمت باشه پیش میاد 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
فردا اول وقت برو دکتر

میترسم اخه 

همون بچه قبلیمم که سقط شد رعایت نمیکردم لکه بینی شدم رفتم دکتر اینقد سونوگرافی فرستادن که تبدیل به خونریزی شد 

الان میگم یکم بزرگتر بشه میترسم رفتمم گفتن شیاف بزار فقد ولی نگرانم

روزای خوب توی راه😎✌🏻

دیگه به خودت استرس نده ریلکس باش ایشالا که اتفاقی نمی افته، هر چی خدا بخواد و قسمت باشه پیش میاد

تروخدا برام‌دعا کنید دیگه واقعا خیلی بد میشه اگه از دستم بره 😭😭😭بعد سالها انتظار 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خدا بخواد می مونه ولی رعایت کن حسابی

حالا من از اول بارداری کوچک تمرین لکه بینی هم نداشتم

ولی یهو تو ۲۵ هفته خونریزی خیلی شدید کردم دکترم می‌گفت انتظار نداشته بچه بمونه با این حجم خونریزی 

خدا بهم رحم کرد 

تو رو خدا منم دعا کن تا آخر به سلامتی بگذرونم و بچم سالم بیاد بغلم

2810