2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نامزدم یهو دو سال پیش بدون هیچ دلیلی یه بار تشنج کرد. اونم قبلش هیچ مشکلی نداشت، از استرس خیلی شد ...

بله استرس هم خیلی تاثیر داره. البته دکتر من روی خواب من هم خیلی تاکیید داشت..

اسم دکتری ک میرم

دکتر حسین اشرفیان هستش تو کرج گوگل کنید آدرس مطباشون میاره 

من هر سه ماه یکبار پیش ایشون میرم و واقعا از ایشون راضیم 

امیدوارم مشکل نامزد شما هم حل بشه

بله استرس هم خیلی تاثیر داره. البته دکتر من روی خواب من هم خیلی تاکیید داشت..اسم دکتری ک میرمدکتر حس ...

عزیزم توی این یه سال شده بازم تحت نور و رقص نور و اینا باشی دیگه مشکلی پیش نیومده باشه؟

2805
چه قرصایی میخوری عزیزم؟ وقتایی که میخوری مشکلی نداری؟

الان بخاطر شیردهی رهاکین میخورم.. قبلش فنوباربیتال و کاربامازپین میخوردم.. آره کنترل شده س.. مگه اینکه دیگه خودم داغون باشم

عزیزم توی این یه سال شده بازم تحت نور و رقص نور و اینا باشی دیگه مشکلی پیش نیومده باشه؟

بله من بعد اون کنسرت رفتم ولی مشکلی پیش نیومد ولی خودم سعی میکنم دیگه در موقعیت هایی که باعث تشنج میشه قرار نگیرم 

الان بخاطر شیردهی رهاکین میخورم.. قبلش فنوباربیتال و کاربامازپین میخوردم.. آره کنترل شده س.. مگه این ...

ببخشید مگه رهاکین رو میشه در شیر دهی مصرف کرد؟

شما باردار بودی چی مصرف میکردی؟

بله من بعد اون کنسرت رفتم ولی مشکلی پیش نیومد ولی خودم سعی میکنم دیگه در موقعیت هایی که باعث تشنج می ...

چه موقعیت هایی باعث تشنج میشه عزیزم؟ همین کم خوابی و رقص نور و اینا؟

ببخشید مگه رهاکین رو میشه در شیر دهی مصرف کرد؟شما باردار بودی چی مصرف میکردی؟

بله رهاکین کمترین ترشح توی شیر رو داره بین  قرص ها... موقع بارداری کاربامازپین و فنوباربیتال.. در کنارش روزی ۱ دونه فولیک اسید ۵.. البته از یه سال پیش از بارداری فولیک رو میخوردم

من تنها دغدغم اینه که ی روزی بچم رو صحیح و سالم بغلم بگیرم همین

عزیزم تشنجی که کنترل شده باشه هیچ مشکلی برای بچه پیش نمیاره نگران چی هستی؟ من خیلیا رو دیدم تشنج داشتن ولی بچه های سالمی بزرگ کردن

بله رهاکین کمترین ترشح توی شیر رو داره بین قرص ها... موقع بارداری کاربامازپین و فنوباربیتال.. در کن ...

چه جالب نمیدونستم

من متخصص زنان رفتم گفت حتما باید فولیک اسید ۵ بخوری 

عزیزم شما در طول بارداری هیچ مشکلی نداشتی؟

2810