2777
2789

من چند تا آسیب دارم یکیش اینکه لگنم در رفته و مشکل سیاتیک و کمر دارم 

ینی جوری ماساژم میداد و درد میکشیدم که فکر میکردم رفتن زیر دست ساواک 🥺😖

طب سوزنی قسمت تحتانی انجام داد ب قدری درد داشت که انگار پنیسیلین زدم 

بادکش کرد کل بدنمو ک تمام پوستم اومد تو لیوان و یک هفته گذشته جاش هنوز مونده. 

استخونم بیرون زدگی داره اگ جا بیوفته همزمان لگنم جا میوفته انقدر با یک وردنه کشید رو استخونم ک چند باری داد زدم گ... ه خوردم خودم 😭😂

ولی خب ب جز درد ماساژ خود بدنم الان خوبه و درد کمر و سیاتیک و ناف ندارم ینی دارم نتیجه میگیرم طرف خیلی ماهره 

ولی مث سگ درد میکشم زیر دستش

شنبه هم دوباره قراره برم 😖😂

شماهم تاحالا رفتین ماساژ درمانی؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خب لگنت در رفته خطرناک نیست؟

گفت بر عکس خیلی ها ک همون لحظه یکهو جا میندازن لگنو من اینکارو میکنم نواحی بدنتو ک ماساژ میدم و ی سری استخوان ها باعث میشن آروم آروم خودش بره سر جاش مث استخوان کنار پا 

حداقل سه جلسه طول میکشه تا یکم گرفتگی برطرف بشه.ولی خوب بگو دردت انقد زباده.دردش که ادامه نداره؟کبودی هم طول میکشه برطرف بشه.شاید یه هفته

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
حداقل سه جلسه طول میکشه تا یکم گرفتگی برطرف بشه.ولی خوب بگو دردت انقد زباده.دردش که ادامه نداره؟کبود ...

نه جای ماساژ کبود نمیشه فقط جای بادکش قیمت قفسه سینه درد داره و جاش میمونه 

خودش میدونه ولی میگ باید تحمل کنی

2810