2777
2789
عنوان

رفتم ماساژ درمانی بلند داد میزدم 💩خوردمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مدرک بین الملی داره طب سوزنی درحد دوتا زد به باسنم ولی درد داش

منم کمرم مشکل داره خیلی دنبال درمان اینا رفتم از من به تو نصیحت جز دکتر بدنتو دست هیچ کسی نده‌. من یه جلسه باشگاه خیلی خوب و معروفی رفتم حوری آسیب زدن الان دو ماهه بدتر شدم. شما که هم کمر و هم لگن مشکل داری خیلی باید با احتیاط با بدنت رفتار بشه یه وقت همین ماساژ یه آسیب بیشتر بهت میزنه

2805
نه جای ماساژ کبود نمیشه فقط جای بادکش قیمت قفسه سینه درد داره و جاش میمونه خودش میدونه ولی میگ باید ...

خوب جای بادکشو میگم.میمونه غیر طبیعی نیست.اگر جایی گرفتگی زیاد داشته باشی یه کبودی کوچولو هم ممکنه پیش بیاد.ولی قفسه سینه رو من اصلا ریسک نمیکنم بادکش انجام‌بدم.من بعد ماساژ خیلی بهتر صدم ولی اگر ماهی یه بار میشد انجام‌بدم خوب بود.اگر استرس زیاد داری یکی از دلایلش گرفتگی استرس و تنش زیاده .رو روانت کار کن.من خیلی استرسیم.ولی سیاتیکم نود و نه درصد خوب شده.گرفتگی ساق پاهام هم خوب شد.ولی موقع ماساژ جون میدادم

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
منم کمرم مشکل داره خیلی دنبال درمان اینا رفتم از من به تو نصیحت جز دکتر بدنتو دست هیچ کسی نده‌. من ی ...

قبل این ماساژ ی جلسه رفتم باشگاه مربی ب من وزنه زیاد داد بدتر شدم. 

پیش ایشون ک رفتم گفت تو هیچ مشکلی نداری جز در رفتن لگنت ک فشار آورده ب دیسک و سیاتیک و ناف و بقیه جاهای دیگ رو هم درگیر کرده 

دکتر هیچ غلطی میکنه این همه هزینه کزدم طبق معمول دوباره واسم ام آر ای نوشت 

اونم ببرم میگ بیا عمل کن 

قبل این ماساژ ی جلسه رفتم باشگاه مربی ب من وزنه زیاد داد بدتر شدم. پیش ایشون ک رفتم گفت تو هیچ مشکلی ...

عکس لگن گرفتی که گفت در رفته؟ اگه دررفتگی داری تو راه رفتن باید لنگ بزنی. اختیارش با خودته ولی این کارا خیلی ریسکه. 

خوب جای بادکشو میگم.میمونه غیر طبیعی نیست.اگر جایی گرفتگی زیاد داشته باشی یه کبودی کوچولو هم ممکنه پ ...

قفسه سینه اره واسه هر کسی خوب نیس ولی ب من گفت برا تو ک لگنت بیاد سرجاش لازمه گفت همه جای بدن به هم مربوطه 

من رگام مث سیم تلفن شده خیلی سفته حالا حالا باید برم تا رگام باز شه 

آره من اسرتسی و فکریم درمانی هم نداره آدم فکری نمیتونه عوض شه من از 24 ساعت 20 ساعتش تو فکرم 😂

عکس لگن گرفتی که گفت در رفته؟ اگه دررفتگی داری تو راه رفتن باید لنگ بزنی. اختیارش با خودته ولی این ک ...

فکر کنم خیلی مشکوکی ب دکترای طب ن؟ 😅

دکترام زیاد رفتم هیچ غلطی نمیکنن جز دارو نوشتن. واسه ی درد معمولی هم دگزا تجویز میکنن

اکثرشون بیسوادن

فکر کنم خیلی مشکوکی ب دکترای طب ن؟ 😅دکترام زیاد رفتم هیچ غلطی نمیکنن جز دارو نوشتن. واسه ی درد معمو ...

اونی که پزشکی خونده بعد رفته تخصص طب سنتی گرفته حالا یه حرفی ولی اینا که همینطوری مدرک گرفتن رو اصلاقبول ندارم. تو اینستا پسج دکتر کی رو ببین میفهمی چرا 

دکتر بیسواد هم هست چوبی خوبشو پیدا کنی موثره و مطمئن تر

اونی که پزشکی خونده بعد رفته تخصص طب سنتی گرفته حالا یه حرفی ولی اینا که همینطوری مدرک گرفتن رو اصلا ...

درست میگی تو دکترای طب هم خیلی هارو دیدم بیسوادن الکی نظر میدن 

واسم لطفا دعا کن زودتر خوب شم ی هفته س ک افتادم تو خونه درد دارم... خلاص شم زودتر از این همه درد ❤️🌹

درست میگی تو دکترای طب هم خیلی هارو دیدم بیسوادن الکی نظر میدن واسم لطفا دعا کن زودتر خوب شم ی هفته ...

انشالا زودی خوب میشی . ولی اگه تو عکس در رفتگی لگن داری سریع برو ارتوپد چون احتمال سیاه شدن سر استخوان ران هست اون وقت مجبوری پروتز بذاری