2777
2789
عنوان

بچمو زدم دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 39 پست
اشکال نداره گلم طبیعیه با این اوضاع زندگیت اما خودتو جمع و جور کن هم واسه خاطر خودت هم بچت الان غمگی ...

فکر کنم دوقطبی و افسرده ام یک وقت حسابی شاد یک وقت غمگین امروز کلی آهنگ گذاشتم قبلش رقصیدم اما بعدش....😔😔

خدایا همه تنهامون گذاشتن تو تنهامون نذار🥺💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق میدم اعصابت رو نتونی کنترل کنی چون فشار میدونم رو زیاد بوده و هستولی یعنی چی خودتو توی خونه زندون ...

خیلی میخوام سرکار برم برای همینم مهد گذاشتم اما با وجود این فضول کوچولو نمیتونم برم سرکار کسی هم ندارم واقعا من و پسرم خیلی بی کس و تنهاییم 

به سرش رسیدگی کن جدی نباشه، منم آبجیم رو بزنم میشینم باهاش گریه میکنم چیزی نیست آروم باش

این بچه مه خیلی هم کوچولو بی دفاعه واسه همین هیچوقت نمیتونم خودمو توجیه کنم برای همین خیلی عذاب میکشم 

2805
این بچه مه خیلی هم کوچولو بی دفاعه واسه همین هیچوقت نمیتونم خودمو توجیه کنم برای همین خیلی عذاب میکش ...

میدونم ولی با گریه درست نمیشه سرش

وقتی عصبی ای باید خودتو آروم کنی که سر اون خالی نکنی 

https://daigo.ir/secret/4475326302
میدونم ولی با گریه درست نمیشه سرشوقتی عصبی ای باید خودتو آروم کنی که سر اون خالی نکنی

عصبی نبودم نمیدونم چرا یهو اینجوری میکنم بخاطر وضعیت روحیمه

کوش کن به من

اون الان پناهش تویی میفهمی؟الان ک دنیاست آوردی و اتفاقیه ک افتاده باید پشتش باشی بخاطرش قوی باشی نشی مادری ک درموندس خودتو تکون بده من افسردم من حس فلان دارم ینی چی؟همینقدر میجنگی برا زندگیت ؟؟درستع سختی اونقد کشیدی ک ته تهشی اما یک چیزی بهت بگم که دیگ خودت تهشو بری اینو بدون توی دنیا خودتو داریو خودت بعدش پسرت تو فقط میتونی با صبرت با فکرت زندگیتونو بسازین والی کسی به داد آدم نمی‌رسه 

از دِل برود همان که از دیده رَود
اصلا دلم نمیخواد پرخاشگری کنم دست خودم نیست یک رفتار آنی بعدش انقدر عذاب میکشم ک خدا میدونه خیلی بیش ...

نه بابا اینا بخاطر افسردگیته حتما یه روانپزشک برو

چندسالته

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی میخوام سرکار برم برای همینم مهد گذاشتم اما با وجود این فضول کوچولو نمیتونم برم سرکار کسی هم ندا ...

مهد قبول نکردن مگه؟ 

اگه خواهر، مادر یا کسی واقعا نیست که بذاری پیشش وقتی سر کاری همون چاره ای نیست مهد بذاری.. شاید مهدای دیگه قبول کنن. یا کار در خونه هم میتونی انجام بدی، حالا یا خودت شروع کنی یا از کسی بگی وسایل اولیه رو انجام بدی تحویل بدی

خودت مثلا میتونی برای مجموعه ها غذا بپزی، اگه قرارداد بتونی ببندی کار خوبیه. 

راستی خونه که الان هستین برا خودته؟ 

https://daigo.ir/secret/4475326302

یعنی انقد وضعت پیش شوهرت بد بود که جدا شدی؟

کاش حداقل حمایت خونوادتو داشتی الان شرایط بدی برای خودتو بچه درست کردی عزیزم

چرا خونوادت ازتون مراقبت نمیکنن؟

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

مهد قبول نکردن مگه؟ اگه خواهر، مادر یا کسی واقعا نیست که بذاری پیشش وقتی سر کاری همون چاره ای نیست م ...

نه اجاره ای هست 

یعنی انقد وضعت پیش شوهرت بد بود که جدا شدی؟کاش حداقل حمایت خونوادتو داشتی الان شرایط بدی برای خودتو ...

چون پدرم وقتی تازه ب بلوغ رسیده بودم بهم دست درازی کرد منم اینو الان ک جسارت پیدا کردم گفتم چندین بار بحث راه انداختم ب خواهر و برادرام گفتم اما خوب در نهایت اونو توجیه کردن پدرمم به بهونه ای منو از خونه مادرم انداخت بیرون 

چون پدرم وقتی تازه ب بلوغ رسیده بودم بهم دست درازی کرد منم اینو الان ک جسارت پیدا کردم گفتم چندین با ...

حتی میخواستم با بچم برم پیش اونا زندگی کنم اما قبول نکردن چ کنم اینم سرنوشت منه منم دختر خوبی براشون نبودم طبق قوانین اونا عمل نکردم اونا هم منو طرد کردن شاید حق داشتن نمیدونم 

آره واقعا با زندگی که داشتم روانی کمترین چیزیه ک سرم بیاد

تو فقط خسته بودی

به نظرم رها کن همه چی رو ،به خودتو و بچت فکر کن اهمیت بده

گلم اکثرا همه ما مشکل دادیم 

فقیر و کم پول بودن که هشتاددرصدمون همینیم

کم پول داریم اشکالی نداره کم میخوریم کم مپیپوشیم  دنیاست دیگه تموم میشه

سخت نگیر 

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
2810