2777
2789
عنوان

بچمو زدم دارم میمیرم

377 بازدید | 39 پست

بچم دوسال و چهارماهشه 

چند ماهه از باباش جداشدیم

با هیچکس هم ارتباط نداریم

همش تو خونه ایم

مهد هم بردمش نگه نداشتن فقط پولم خوردن

وقتایی ک خوابش بیاد یا گرسنه باشه کارای بد میکنه وقتای دیگ بچم فقط سرش به بازی کردن و فیلم دیدن گرمه

امشبم خوابش میومد موهامو کشید هلش دادم سرش خورد رو سرامیک پیشونیش ورم کرد

انقدر از خودم بدم میاد و دلم میخاد بمیرم 

و تنها چیزی ک موندم اولش ترس از مردن دومش یتیم بی کس شدن پسرم

قبلا زیاد خودکشی کردم اما حس میکنم همشون برای جلب توجه بوده

از ترس قضاوت ها نخواستم تاپیک بذارم

اما خیلی درمونده و دلگیرم اشکام متوقف نمیشه

خودم کم تو این دنیا اضافه بودم بچمم بدبخت کردم

یک خانمی نوشته بود کاش نسل فقیرا منقرض بشه

واقعاً کاش منقرض بشیم هم پولدارا راحت تر بشن هم خودمون ازین برزخی ک اسمش زندگیه خلاص بشیم

خدایا همه تنهامون گذاشتن تو تنهامون نذار🥺💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

بمیرم برات 

پیش میاد منم امروز بچمو زدم بد جور و عذاب وجدان دارم 

خدا بزرگه غصه نخور بالاخره ماهم کم میاریم فردا حسابی خوشحالش کن

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

عزیزم برا همه پیش میاد خودتو سرزنش نکن

شما الان شرایطت سخت هست قابل درکه 

ولی دنیا همینطور نمی‌مونه بالاذپایین میشه...

خودتو به یه کاری سرگرم‌کن

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
چرا نزاشتی مهد

دو هفته گفت یک ساعت بذار بعد بیا ک عادت کنه بعدم دیدم نمیخوان نگه دارن گفتم پولمو پس بدین جای دیگه ببرم گفت پولتو نمیتونم پس بدم بچهرو هم نمیتونم نگه دارم همش بدو بدو میکنه مزاحم کلاسای دیگه میشه 

دیگه الان با غم و غصه و کتک و..چیزی درست میشه؟

درکت میکنم اما گلم سعی کن تو مهد کار پیدا کنی و بچه اتم با خودت نگه داری

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
آره واقعا با زندگی که داشتم روانی کمترین چیزیه ک سرم بیاد

اشکال نداره گلم طبیعیه با این اوضاع زندگیت اما خودتو جمع و جور کن هم واسه خاطر خودت هم بچت الان غمگینی شکست خوردی اما تا آخر که اینجور نمیشه یه حرفه شروع کن آهنگ شاد بذار حالت خوب میشه کم کم

چندسالته چرا پدرش بچرو نبرد

چون خودش با خانواده اش زندگی میکنه اونا هم بچمو نگه نمیدارن حتی دوستش ندارن چون اصلا منو دوست نداشتن و نمیخواستن ازدواج مونو 

چون خودش با خانواده اش زندگی میکنه اونا هم بچمو نگه نمیدارن حتی دوستش ندارن چون اصلا منو دوست نداشتن ...

خب نمیتونی کار کنی و مستقل شی بچت پسره عزیزم بهش پرخاشگری کنی پسفردا زورش برسه روت دست بلندمیکنه

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بمیرم برات پیش میاد منم امروز بچمو زدم بد جور و عذاب وجدان دارم خدا بزرگه غصه نخور بالاخره ماهم کم م ...

عذاب وجدان بعدش خیلی بده تهش هم میرسم ب اینکه برم پیش روانشناس که اونا هم دارو میدن و دارو ها اعتیاد و خواب آور 

خب نمیتونی کار کنی و مستقل شی بچت پسره عزیزم بهش پرخاشگری کنی پسفردا زورش برسه روت دست بلندمیکنه

اصلا دلم نمیخواد پرخاشگری کنم دست خودم نیست یک رفتار آنی بعدش انقدر عذاب میکشم ک خدا میدونه خیلی بیشتر و بدتر از اونی ک فکرکنی عذاب میکشم خیلی دلم میگیره خیلی گریه میکنم اما چکار کنم خانوادم ولم کردن شوهرم ولم کرد بچمم زبون داشت میگفت برو گمشو واقعا حس زیادی بودن تو این دنیا دارم کاش راهی بود

حق میدم اعصابت رو نتونی کنترل کنی چون فشار میدونم رو زیاد بوده و هست

ولی یعنی چی خودتو توی خونه زندونی میکنی خانوم😒

بیخیال خودکشی و این چیزا

به خواست خودت جدا شدین؟! سر کار میری؟ جدایین فقط یا طلاق گرفتین؟ 

خونواده ت نزدیکت نیستن؟ 

https://daigo.ir/secret/4475326302
2810