2777
2789
عنوان

من یه پزشکم و خواستگار درخور ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 6439 بازدید | 171 پست

ب هاطر اینه خیلیا ب خاطر موقغیتت نمیان چون سطحشون ازت پایین تره 

درک میکنم برای رسیدن ب این جایگاه سختی کشیدی و قطعا دوس داری یکی هم سطح هودت باشه ولی سختگیری المی نکن

کاربری دو نفره                                                      ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی فیلمی بود اسمش رو یادم نمیاد که علی مصفا و پژمان جمشیدی و.... تووش بازی کردن 

توو اون فیلم ی صحبت خیلی قشنگی شد 

طبق فیلم ی آقایی با وضع مالی عااااالی اما هیکل افتضاح و سن بالا با ی خانمی ازدواج کرده بود حدود بیست سال از خودش کوچیک تر و زیبا و... 

یکی از دوستاش بهش گفت این زن با تو ازدواج کرده چون کارخونه داری، بی ام و داری و... ، آقا جواب داد اون کارخونه  اون ماشین اون هم پول هم منم، من چیزی جز اینها نیستم 

خیلی قشنگ بود 

شما پزشک هستید و اینکه میگید برای رشته م اومده (متوجه منظورتون میشم) اما شما هم جزئی از اون رشته هستید 

بله ممکنه بگید مثلا اخلاقمون به هم نمیخوره، ه اعتقاداتتون نمیره و... اما به نظرم پزشک بودن، مهندس بودن، پولدار بودن ویژگی هایی هستن که از آدم جدا نمیشن و ما رو همین ویژگی ها تشکیل میده

آرایش در حد یه ضد آفتاب ک از وقتی فهمیدم کرم پودر ضرر داره از لی رنگ استفاده میکنم انگار هیچی نزدم😂 ...

میدونی حس میکنم به ظاهر نیس 

بارها مورد نقصشودیدم تو سایت تعریف کردن 

تو همونجوری باش که دلت میخواد خدا هم نیمه تو برسونه همونی که تو ذهنش دقیقا دنبال دختری مث توعه 

چون سلیقه ایه اینچیزا 

نمیدونم اینو چرا اینجا میگم...اما باعث شده هرجا خانم پزشک ببینم یا بشنوم ک دارن پزشکی میخونن انگار یهو فرو میریزم🙃

نامزدم منو گذاشت کنار، چون بارها بهم گفته بود بهش پزشک پیشنهاد میشه....

یعنی ممکنه بشه؟ امکانش هست؟۳ بده؟

فیبرو آدنوم خیلی شایعه و خوش خیمم هست 

مادر خواهر خاله ها کسی بدخیمی سینه رحم تخمدان ندارن؟

۳ هم بد نیست فقط توصیه میشه فالو بشه شاید اصلا یه سونوگرافیست دیگه پایین تر خوند

یه بار دیگه سونو بده

سلام بنده دانشجوی پزشکی هستم.همسرم پزشک نیستن اما آنقدر همه چی تمام هستن من دوستشون ندارم بلکا با تک ...

ببخشید شغلشون چیه

بنطرتون ی پزشک میتونه با یه اقای معلم ازدواج کنه و رابطه خوبی داشته باش

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی
نمیدونم اینو چرا اینجا میگم...اما باعث شده هرجا خانم پزشک ببینم یا بشنوم ک دارن پزشکی میخونن انگار ی ...

چرت و پرت میگه من همین الان ک انقدر میگم ازدواج کنم بمیرمم نمیرم به فوق تخصصشم پیشنهاد بدم