2777
2789
عنوان

من یه پزشکم و خواستگار درخور ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 6439 بازدید | 171 پست
پولدار بیسواد رو کاری ندارم ولی سواد فقط به تحصیلات نیس شعور طرفم مهمه بوی خوبش طرف حرف زدنش و...ولی ...

ببین شغل ها تو همه جای دنیا سطح بندی دارن

مثلا کارگر جزو سطح پایینه

معلم و پرستار متوسطه

پزشک و وکیل و مهندس بالا محسوب میشه

اینا تو همه ی دنیا هست نه فقط ایران

تو ازدواجم باید توجه کنی با هم سطح خودت بری تو رابطه وگرنه ممکنه مشکل پیش بیاد 

تکاپو برای نجات ✨️
بنظر من تحصیلات اونقد مهم نیس مخصوصا تو دانشگاهای پیزوری ایران که لیسانس گرفتن اب خوردنهشما فرقی ندا ...

زن و شوهر هم‌سطح باشن بهتره 

یک دوستی داشتم فرهنگیان درس خونده بود. دبیر شد.. 

با یک پسری که کارگر بود ازدواج کرد.  

زندگی سختی داشت. یک مورد اینکه مرده به زنش میگفت تو جلو ماشبن نشین. مادرم میگه زنت چرا جلو نشسته.

مرده فرهنگ خانواده اش پایین بود. و نشستن زن را جلو بد می‌دونستن. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور کن قسمتهینی بعضیارو دیدم که میگن عمرا من به فلانی جواب مثبت بدم ولی سال بعد با همون نشستن سر سف ...

واقعن؟ منم ب قسمت اعتقاد دارم آخه بعضیا رو دیدم ی کسایی اومده خاستگاریشون پولذار و خوش چهره ک نگم اصلا

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

سلام بنده دانشجوی پزشکی هستم.همسرم پزشک نیستن اما آنقدر همه چی تمام هستن من دوستشون ندارم بلکا با تک ...

خوشبخت باشید عزیزم

منم میگم حتما پزشک نمیخوام 

خیلی از پزشکا اصلا پزشک نمیخوان البته من میگم یا لیسانس و فوق لیسانس با یه شغل خوب باشه یا یکی مثل خودم دانشجو

دقیییقا همه چی شانسه منم میدونم ربطی نداره

ازبس ک آقایون گرگ صفت شدن ادم واقعا میترسه یکیم ک ادم حسابی باشه بیاد سمتمون میترسیم نکنه میخواد بهمون آسیب بزنه

پیداکردن یه مرد واقعی بین اینهمه گرگ کار سختیه

🤲خوشبحال آنکه ب جای زمان..ب صاحب الزمان دل ببندد🤲
کو پس چرا تو این چند سالی ک درس خوندم کسی تو بیمارستان منو ندید؟

پسرای همکلاسی و همدانشگاهیتون چی؟

چرا با کسب تو این محیط اوکی نشدی عزیزم؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
پسرای همکلاسی و همدانشگاهیتون چی؟چرا با کسب تو این محیط اوکی نشدی عزیزم؟

پسرای هم کلاسیم ک اصلا خوب  نیستن😂

ترمای بالاتر یا رزیدنتا هم اصلا پیش نیمده تاحالا 

نمیدونم دنبال دختری مثل من نیستن پسرای این دوره شاید

ببین شغل ها تو همه جای دنیا سطح بندی دارنمثلا کارگر جزو سطح پایینهمعلم و پرستار متوسطهپزشک و وکیل و ...

من کارگر رو سطح پایین نمیدونم هر ادمی شرایطشو نداشته بره دانشگاه و پول خرج کنه فلان رشته رو بخونه

دنیا عادلانه نیس 

و هر جامعه ایی به هر شغلی نیاز داره

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

بله بپرسید

توده فیبروادنوم سینه ممکنه بدخیم شه؟

من ۱۶ سالمه و از ۱۴ سالگیم دارم

یه بار سونو دادم BIRADS 3 بوده و فیبروادنوم تشخیص دادن. سایزش ۸*۱۳ میلی متره

ترسم اینه ک نکنه برا اینده مشکلی پیش بیاد برام یا بدخیم بشه.   میشه راهنماییم کنی لطفا؟

من کارگر رو سطح پایین نمیدونم هر ادمی شرایطشو نداشته بره دانشگاه و پول خرج کنه فلان رشته رو بخونهدنی ...

عزیزم اصلا منظور از سطح پایین شغلی این نیست که بده و قابل احترام نیست

اینا سطوح شغلیه 

مثلا تو بانک ، کارمند باجه پایین تر از معاون و رییس بانک محسوب میشه 

تکاپو برای نجات ✨️
زن و شوهر هم‌سطح باشن بهتره یک دوستی داشتم فرهنگیان درس خونده بود. دبیر شد.. با یک پسری که کارگر بود ...

بخدا اینکه فرهنگ اون مرده پایینه ربطی به تحصیلاتش نداره تو هز شغلی ادم بد و خوب هست

مسیر خیلی از ادما از دانشگاه رد نمیشه یکی عاشق هنره یکی سینما یکی ورزش یکی بازار و...قرار نیس بگیم همشون بیشعورن فقط دکترا مهندسا خوبن

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌