2777
2789

نمی‌دونم چرا تحت هر سرایطی افکار خودکشی دارم و یه بلایی سر خودم میارم سر قبول نشدن تو آزمونی سر عصبانی شدن خونوادم سر اینکه یکی بی محلم کرد سر اینکه یکی جوابم رو ندادن... خیلی زود ما امید میشم و بلایی سر خودم میارم اصلا دست خودم نیست نمیدانم چیکار کنم اصلا ترسی از مردن ندارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اینجور بودم 

افکار خودکشی،قتل 

الان یه ساله تحت نظرروانپزشک دارو میخورم بهترم 

افکار بد ندارم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
من اینجور بودم افکار خودکشی،قتل الان یه ساله تحت نظرروانپزشک دارو میخورم بهترم افکار بد ندارم

ببخشید تشخیص دادن چتونه من رفتم اصلا هیچی نمیگفت فقط گیر میداد چرا سرت پایینه و.. بیشتر دنبال رفتارم بود تا مشکلم و نگفت چمه شما گفت بهتون تشخیصشو من دوماه رفتم ولش کردم

ببخشید تشخیص دادن چتونه من رفتم اصلا هیچی نمیگفت فقط گیر میداد چرا سرت پایینه و.. بیشتر دنبال رفتارم ...

خودت باید بگی دیگه درباره افکارت احساست 

دکتر علم غیب نداره عزیزم 

باید بگی تا دارو بده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
خودت باید بگی دیگه درباره افکارت احساست دکتر علم غیب نداره عزیزم باید بگی تا دارو بده

نه برای گفتن که گفتم میگم گفت به سیما تخیصش چیه مال من فقط دارو می‌نوشت و سوال پیام میکرد

نه برای گفتن که گفتم میگم گفت به سیما تخیصش چیه مال من فقط دارو می‌نوشت و سوال پیام میکرد

متوجه منظورت نمیشم 

تشخیص افسردگی منظورته

بگه مشکلتون چیه تشخیصش افسردگی بوده افکار منفی بوده چی بوده

بله بپرس 

مثلا بگو دکتر تشخیصتون چیه 

میگه افسردگی و فلان