2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه قبلا صبحانه نمی‌خوردم الان گاهی میخورم فقط پس زیاد ربطی نداره خیلی نخورم دیگه

اصلا مثل قبل بخور فقط ماه اخر بخور واینکه شیر وخرما پیارم بخو روزی یه لیوان همین برای وزن گیری بچت مناسبه بعد ازماه شش یا هفت هست که بچه روزی ۲۰گرم وزن میگیری فکر کن بیست گرم اندازه چیه یه چهارم سیب یعنی این اندازه نخوردی کم بخور چیزای مقوی بخور مثل گوشت و مغزیجات وسبزیجات و لبنیات مثل ادم عادی 

حالتون چطوره استارتر عزیز؟ من حدود ۳۰ کیلو اضافه کردم و خیلی چاق شدم و کل بدنم شده رگبدم میاد از خود ...

فقط کافیه ارده کنی من فکر میکردم هیچ وقت لاغر نمیشم تنها راه لاغری رو عمل معده میدونستم ولی الان میگم خداروشکر اون کار و نکردم 

ورزش هم داشتی؟یا فقط کالری شماری؟چجوری مقدار کالری روزانه ات رو حساب میکردی؟

نه ورزش نداشتم 

فقطکالریشماری میکردم غذاهایی که میدونستم کالری بالاشهر مثل بيسکوئيت و هله هوله نمیخوردم اصلا نمیکردم که بخورم چون تو خونه باشه آدم میخوره 

بابرنامه زیره

پس منم امیدوار بشم بیست دوکیلو توی چهارماه کم میکنم کاش اراده منم داشته باشم

میشه بابا

من هرشب تو نی نی سایت تجربه کسای دیگه میخوندم واسه همین منم تایپیک زدم که برای بقیه انگیزه بشم