با ذوققققققققق اومده میگه همه حرم ها با خودم بردمش متبرکش کردم
آخه مَرد🥹🤣
جدا ازون
لباس نینی که متبرک شده باشه جز این که خیلی عزیزه
دیگه چه خصوصیتی داره؟
در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.
ببین من خودم رکم ولی فرق بین رک حرف زدن با بی ادبی کردن رو میدونم .قبلاً کاربری داشتم یه تاپیک زدم ک ...
اره منم ینفر اینجا اذیتم کرد ،من که یادمه و هرجا میبنمش ، حالم بهم میخوره ازش
پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره. اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست . اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه . اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره . اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه. اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن. اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
منم خواهرم 14 سالشه هرچیزی ببینه میخره تازه با پول تو جیبی کمی ک میگیره برای من چه دخترونه چه پسرون ...
خواهرتو قرض نمیدی؟
در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.
اره منم ینفر اینجا اذیتم کرد ،من که یادمه و هرجا میبنمش ، حالم بهم میخوره ازش
منم دقیقا مثل توام از یکی بشدت بدم میاد☹
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
ننه جااااانم🥲🥺🥲😍ایشالا نینی میارین با ذوق میپوشی تنش🥺🥲😍 عزیزکممممم منم تو دلم نینی دارم😅😍
وای الان غش میکنم
من عاشق خانمای نی نی دارممممممممممم🥺🥺🥺☺😩😩😩دخملههههه یا پسررر؟
اسمش چیههههه؟