2777
2789
عنوان

پسر3سال و دوماهم

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 39 پست
دیر حرف زداز نظر عقلی بچه ترهتکرار تو حرفاش زیادهبه جای اینکه بگه من اب میخوام میگه محمد اب میخوادبی ...

نه پسرمن اصلا تکرار نداره و اصلا کلیشه نداره خداروشکر .ولی خوب حرفم نمیزنه .بعد دخترخواه شوهرتون قبل دوسال مشکلی نداشت آخه پسرمن قبل دوسالگی عالی بود دستورپذیری عالی و درک عالی یهو توی چندماه اینطوشده

چه قصه ای بخونم اینجا ک کتاب داستان فارسی نیست منم ک اصلا قصه بلد نیستم بی هنرترین مادرم و بدترین ما ...

از گوگل بزن همه جور قصه هست ببین عزیزم برادرزاده من 4 سالشه جز بابا اونم به زور حرفه نمیزنه بردنش از نظر شنوایی گفتن سالمه ولی اینو بگم به شدت پرخاشگر پرخاشگر یه بار دو روز پیشش بودم گوشی و تی وی رو روشن نکردم اما عوضش دو ساعت زمان برد تا بازی بهش یاد دادم تو حین بازی میگفتم بگو یک دو سه با دپ ساعت تکرار من گفت بلاخره یک دو سه 

.. زن برادرم باهاش حرف نمیزنه اگه بزنه اگه قصه بگه باهاش بازی کنه کار کنه راه میفته

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره درسته من اینجا تنهام کسی رو ندارم برم پیشش همش خونه ام ی پسردوماهه هم دارم جز قربون صدقه چیزی بل ...

ودف خب باهاش عادی حرف بزن سلام پسرم صبحت بخیر من الان باید برم ظرفها رو بشورم فلان کار رو کنم
بعد مثلا بهش بگو ما با قاشق غذا میخوریم غذا میره تو دهنمون و ..
یا میریم حموم خودمونو میشوریم تمیز میشیم
هی براش توضیح بده همه چی رو

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

آره درسته من اینجا تنهام کسی رو ندارم برم پیشش همش خونه ام ی پسردوماهه هم دارم جز قربون صدقه چیزی بل ...

مدام کتاب قصه بخون براشون ...نگو نمی فهمن بچن...فکر کن ده سالشه اینقد جدی صحبت کن باشون ...کارای روزانتو بگو بش ...بگو بیا با هم حرف بزنیم بعد تعریف کن چیکارا قراره بکنی و چه اتفاقاتی افتاده خاطره تعریف کن...مدام با اقوامتون در تماس باش بزار صدای اونارو بشنون حرف زدناشونو ...

ایشالا که هیچی نیست

2805
نه پسرمن اصلا تکرار نداره و اصلا کلیشه نداره خداروشکر .ولی خوب حرفم نمیزنه .بعد دخترخواه شوهرتون قبل ...

خواهرزادمه

والا اولش تکلم‌نداشت

توجه نداشت

واسه همین بردن دکتر

که این‌تشخیص دادن

اتفاقا نوزادیش اوکی بود قان و قون میکرد

وسیله با دست برمیداشت مثل همه بچه ها

نمیدونیم خواهر

ان شالله چیزیش نباشه

ما که فقط معجزه میخوایم

چطو بازی یادش دادین

این بچه فقط بلد بود گوشی ببینه و تی وی و خرابکاری کنه اون روز که پیشم بود غذاشو با گوشی من ندادم هر جی اشاره کرد جیغ زد با گوشی غذا بدم ندادم بهش با وعده پارک غذاشو دادم واقعا هم پارک بردمش . بعد چهار تا بالش انداختم به موازات هم رو زمین گفتم بره بالای مبل و بپره رو اولی اعداد بگه اول فقط پرید و هیچی نمی‌گفت یه نیم ساعت نگفت تا اینکه خودمم ملحق شدم دخترمو آوردم اونم همسنشه میپریدیم اعداد می‌گفتیم اونم بلاخره گفت یک و دو عالی گفت سه رو یکم کش دار میگفت 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

یه بازی هم توپ کوچیکت رو ریختم تو تشت بزرگ هر چند مادرم اعتراض کرد خخخ ولی یه تور ماهیگیری درست کردم بهش میگفتم رنگ زرد رو بزار تو تشت کوچیک کیف می‌کرد فقط تونست یه رنگ رو مفهومی بگه اونم زرد بود باقیشم دیگه نگفت رفت خونشون وقت نشد