2777
2789
عنوان

پسر3سال و دوماهم

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 39 پست
بعضی وقتا عالیه هروقت صداش میزنم فورا نگاه می‌کنه بعضی وقتا خودموبکشمم نگانمیکنه

چی بگم

حتما اونجا پیگیر باش

خواهرزادم هر چی صداش میزدیم توجه نداشت اون مشکلش چیز دیگس نمیخوام نگرانت کنم 

ان شالله پسر شما مشکل حادی نداره

تو مملکت غریبی چی بگیم اخه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

نگران نشو گوشی و تی

وی رو ازش دور کن مدام باهاش حرف بزن شعر بخون قصه بگو مطمئنم حرف میزنه 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

باش حرف میزنی ؟تو محیط میره؟

به نظر من اگه جوابت منفیه پس عادیهمن دخترم سه سالش نیست کامل حرف میزنه من از بدو تولد خیلی جدی باش حرف میزنم ...خیلی خیلی تو جمع و مهمونی حضور داشتیم قصه می خوندم اینا اثر داره ...وقتی فقط در حد قوربونت صدقه بوده حرف زدنت و سلام دوستت دارم 

خب از کجا یاد بگیره

اینقدر باهاش حرف بزن
موبایل و تلویزیون تعطیل
اینقدر حرف بزن تا زبون باز کنه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

نگران نشو گوشی و تی وی رو ازش دور کن مدام باهاش حرف بزن شعر بخون قصه بگو مطمئنم حرف میزنه

چه قصه ای بخونم اینجا ک کتاب داستان فارسی نیست منم ک اصلا قصه بلد نیستم بی هنرترین مادرم و بدترین مادرمنم

دیگه چه علائمی داره؟

دیر حرف زد

از نظر عقلی بچه تره

تکرار تو حرفاش زیاده

به جای اینکه بگه من اب میخوام میگه محمد اب میخواد

بیش فعالی داره خسته نمیشه

ساعت و تهویه و لباسشویی نگاه میکنه

چرخ ماشین اسباب بازی همش در میاورد

چه قصه ای بخونم اینجا ک کتاب داستان فارسی نیست منم ک اصلا قصه بلد نیستم بی هنرترین مادرم و بدترین ما ...

سرچ کن داخل اینترنت قصه های شاهنامه به زبان فارسی
داستان های پیامبران به زبون روان فارسی
کتاب داستان دانلود کن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

باش حرف میزنی ؟تو محیط میره؟به نظر من اگه جوابت منفیه پس عادیهمن دخترم سه سالش نیست کامل حرف میزنه م ...

آره درسته من اینجا تنهام کسی رو ندارم برم پیشش همش خونه ام ی پسردوماهه هم دارم جز قربون صدقه چیزی بلد نیستم منه بدبخت😭😭

2810