پسرم اصلا حرف نمیزنه تا دوسال و پنجماه از 24ساعت8ساعت میخوابید بقیش یا گوشی دستش بود یا تی وی نگاه میکرد.تقریبا7ماهه مجازی قطع کردم اصلاتکلم نداره چنتا کلمه بی معنی میگه .اصلا دستورپذیر نیست انگاردارم بادیوار حرف میزنم تا 5سالگی امکان گفتار درمان ندارم چون ایران نیستم ....آیا کسی بوده ک بچش اینطور بوده باشه و خوب شده؟دلگرمی میخوام ی کاری بگین ک معجزه بشه 😭😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به نظر من اگه جوابت منفیه پس عادیهمن دخترم سه سالش نیست کامل حرف میزنه من از بدو تولد خیلی جدی باش حرف میزنم ...خیلی خیلی تو جمع و مهمونی حضور داشتیم قصه می خوندم اینا اثر داره ...وقتی فقط در حد قوربونت صدقه بوده حرف زدنت و سلام دوستت دارم
اینقدر باهاش حرف بزن موبایل و تلویزیون تعطیل اینقدر حرف بزن تا زبون باز کنه
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
چه قصه ای بخونم اینجا ک کتاب داستان فارسی نیست منم ک اصلا قصه بلد نیستم بی هنرترین مادرم و بدترین ما ...
سرچ کن داخل اینترنت قصه های شاهنامه به زبان فارسی داستان های پیامبران به زبون روان فارسی کتاب داستان دانلود کن
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄