zamooone مدیر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 543 عنوان مشكل عدم هضم غذا و تهوع خفيف | مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 34 پست دوستان كسى اين علائمو داشته كه درمان شده باشه؟ 1403/08/23 | 17:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zamooone مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 543 چند سالته دیابت نداری .میکروب معده چی ولا ميكروب معده داشتم دو دوره دارو خوردم گفتن درمان شده
jazirehaklili عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 3729 ولا ميكروب معده داشتم دو دوره دارو خوردم گفتن درمان شده دیابت چی وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم. دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚♀️🧚♂️🧚🌷
پنکه_چرخشی عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2233 سلام منم الان ۴ ساله تهوع دارم ۱ساله قرص الانزاپین میخورم ۲۵ کیلو چاق شرم تهوعم کمتر شده ولی هست هنوز از درمان ناامید شدم خستم با یه بچه خیلی سختمه
zamooone مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 543 سلام منم الان ۴ ساله تهوع دارم ۱ساله قرص الانزاپین میخورم ۲۵ کیلو چاق شرم تهوعم کمتر شده ولی هست هنو ... تهوعتون چجوريه؟ كل روز تهوع دارين يا يه ساعاتى؟پياممو ديد حتما جواب بديد اندوهم انجام داديد يا نه؟
jazirehaklili عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 3729 ديابا ندارم پس شاید معده ات عصبیه وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم. دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚♀️🧚♂️🧚🌷
zamooone مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 543 دیابت چی خب درمان معده عصبى چيه؟چيه ك درمان نميشه
jazirehaklili عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 3729 خب درمان معده عصبى چيه؟چيه ك درمان نميشه آرامبخش . وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم. دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚♀️🧚♂️🧚🌷
jazirehaklili عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 3729 خب درمان معده عصبى چيه؟چيه ك درمان نميشه البته قبلش باید آندوسکوپی بشید بعد فول داروی پنتوپرازول و آرامبخش وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم. دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚♀️🧚♂️🧚🌷
zamooone مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 543 البته قبلش باید آندوسکوپی بشید بعد فول داروی پنتوپرازول و آرامبخش اندوسكوپى دوبار شدم،پنتو پرازولم ميخورم ارامبخش چى خوبه كه بخورم؟
jazirehaklili عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 3729 اندوسكوپى دوبار شدم،پنتو پرازولم ميخورم ارامبخش چى خوبه كه بخورم؟ کلردیازپوکسید ۵ شبی یک عدد داروی دیگه اعصاب که مصرف نمی کنی؟ بهتر نشدی ۱۰ بخور وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم. دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚♀️🧚♂️🧚🌷
zamooone مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 543 کلردیازپوکسید ۵ شبی یک عدد داروی دیگه اعصاب که مصرف نمی کنی؟ بهتر نشدی ۱۰ بخور چرا دوكسپين دكتر برام تجويز كرده از وقتى ميخورم كمى حالم بهتره
jazirehaklili عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 3729 چرا دوكسپين دكتر برام تجويز كرده از وقتى ميخورم كمى حالم بهتره پس همونو ادامه بده دیگه اینو نمیخواد بخوری. یکم طول میکشه کامل اثرشو نشون بده وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم. دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚♀️🧚♂️🧚🌷
zamooone مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 543 پس همونو ادامه بده دیگه اینو نمیخواد بخوری. یکم طول میکشه کامل اثرشو نشون بده كلردياز پوكسايدم برام تجويز كرده روزى يكى،اونم ميخورم مشكليه بنظرتون جفتشون باهم مصرف ميكنم؟
jazirehaklili عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 3729 كلردياز پوكسايدم برام تجويز كرده روزى يكى،اونم ميخورم مشكليه بنظرتون جفتشون باهم مصرف ميكنم؟ معمولا مشکلی نیست با دوز پایین. اگر پزشک ات گفته مصرف کن. وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم. دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚♀️🧚♂️🧚🌷