2777
2789

۱۰ روزشه به هیچ وجه سینمو نمیگیره چون بستری بود یه هفته و با سرنگ بهش شیر دادن به اون عادت کرده

چیکار کنم .

نمیشه بدوشم بریزم تو شیشه شیر بهش بدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آروم آروم سعی کن چوم هنوز کوچیکه 

میتونی اولش شیر رو بریزی رو سینه که بیشتره بره به دهنش 

چون هنوز اولشه شیر خودت کمتره ولی سرنگ زیاد شید می‌رفته تو دهنش 

اینکه شیر خودت رو بدوشی بدی به مرور هم خسته کننده میشه هم دیگه شیر کم میشه 

چون با مک زدن بچه فرق داره

درهرحال امتحان کن 

2805

یک روز سختی داری بهش اصلاً با شیشه شیر یا با سرنگ شیر نده فقط مجبورش کن سینتو بگیره آخر شب یا آخر روز مجبور میشه این کارو بکنه چون گرسنگی بهش فشار میاره خواهرزاده من دقیقاً همین شرایط بود یک روز کامل بهش شیر خشک ندادن اصلاً با شیشه هم بهش ندادن شیر ندوشیدن بهش بدن مجبور شد گرفت خورد

خب ایراد شیشه چیه

خب هر روز که نمیتونی بدوشی ، دوشیدن سخته. بزرگ بشه زیاد میخوره. و آغوش مادر و لمس بدنش و جدب محبتش برا بچه خیلی خیلی خوبه. مگر اینکه بخوای شیرخشک بدی اون دیگه جداست

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

البته میتونی کلا بگی شیر خشک میدم اونم مشکلی نداره

اما اگر میخوای شیر خودا رو بدی اول سعی کن

یکی کنارت بشینه رو سینه ات شیر بریزه از اول تا بدون مک بره دهنش و کم کم هم مک میزنه آخرش چون غریزه هست 

تا عادت کنه