2777
2789
عنوان

سرکلاس بغضم ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 60 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من همین رو خواستم بگم اون تایم کلاس رو نمی رفت وقتی حالش تا این حد نامساعد است با چی میخواد درس ...

اول زیاد حالم بد نبود تایم کلاس ۴ ساعته بعد بیشترش شد من قبلش نوشیدنی گرم هم خوردم ولی فایده نداشت 

درعجبم از کسی که ساعتها درد پریودی میکشه و شیاف دیکلوفناک‌و نمیشناسه.خدا پدر سازنده‌شو بیامرزه.

لطفا قضاوت نکنین من قرص و ...نمیتونم بخورم فقط دمنوش که اونم نوشیدنی گرم خوردم ولی فایده نداشت کلاس ۴ ساعته اولش زیاد حالم بد نبود 

لطفا قضاوت نکنین من قرص و ...نمیتونم بخورم فقط دمنوش که اونم نوشیدنی گرم خوردم ولی فایده نداشت کلاس ...

عشقم قضاوت نکردم. میگم چرا شیاف استفاده نمیکنی.

منم نمیتونم قرص بخورم چون موقع پریود بالا میارم هرچی میخورم.

شیاف به معده آسیبی نمیزنه و تهوع هم نداره. یه بار استفاده کنی کلا با درد خداحافظی میکنه. ده دقیقه‌ای جوابه. آب رو آتیشه.

شیاف دیکلوفناک ۵۰ یا ۱۰۰. عاااالیه

عزیزم شما که میدونستین پریودین یه مسکن استفاده میکردین. رفتار استاد مشکلی نداشت چون‌به غیر شما کلی خ ...

حرفتون  درسته ولی ایشون قبل از ملاس دیدن حالم بده ازم پرسیدن چته بعد یهو رفتارش عوض شد

اول زیاد حالم بد نبود تایم کلاس ۴ ساعته بعد بیشترش شد من قبلش نوشیدنی گرم هم خوردم ولی فایده نداشت

نوشیدنی فایده ندارد بهتر بود مسکن مثل ژلوفن میخوردی

حتی می تونستی وسط کلاس بری بیرون ژلوفن بخوری رو بیای 

Tunnel Vision