2777
2789
عنوان

سرکلاس بغضم ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 60 پست

عزیزم مسکن همرات بزار 

به هرحال شما الان درس میخونی بعد ها میخوای بری سرکار 

هرکسی ممکنه درک نکنه و بیشتر اذیت شی

کلا یا این روزارو بیرون نرو تو خونه استراحت کن یا قرصی چیزی بخور حالت بهتر شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یا خیلی تحت فشاری که زود بغضت ترکیده 

یا خیلی زود رنجی که سر این حرف بیخود الکی خودتو عذاب میدی 

که اگه مورد دومه حتما خودتو عوض کن بابا که بدجور ضربه میخوری 

این حرف طبیعیه استاداس آخه حالا باشعورم توشون هست البته

جلوی پسر😂😐

خب از ی خانوم متولد شدن،و قطعا الان ک رفتن دانشگاه میدونن چیه

خیلیاشون خواهرم دارن

ولی خب چون این استاده اذیتش کرده میگف بهتر بود

شعور نداشته استاده

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
خب از ی خانوم متولد شدن،و قطعا الان ک رفتن دانشگاه میدونن چیهخیلیاشون خواهرم دارنولی خب چون این استا ...

اونکه اره ولی فعلا تو فرهنگ ما جا نیوفتاده که چیز خاصی نیست و گفتنش نشونه بی حیایی نیست

گفتن «ولی تو قول داده بود خیلی» خیلی دردناکه...

خانما تو این دوره حساس میشن دردم ک طبیعیه خیلیا دارن این حزفا چیه بعضیاتون بهش میزنید یجوری میگید انگار خودتون پریود میشید فقط خونریزی دارید هورموناتون بهم نمیخوره😕

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

خب از ی خانوم متولد شدن،و قطعا الان ک رفتن دانشگاه میدونن چیهخیلیاشون خواهرم دارنولی خب چون این استا ...

اصلا لزومی نداشت بگه پریودم، اون وقت همه پسرا می فهمند و معلوم نیست چی در سرشون بگذره و حتی ممکنه مسخره اش بکنند همه که شعور ندارند، بهتر بود می‌گفت دلم درد می‌کنه 

Tunnel Vision