2777
2789
عنوان

میخواست بچه یکسالمو بسوزونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1895 بازدید | 79 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه رو نباید محدودش کرد نباید ولش کرد به جون مردم انداخت مادر و پدر اگاه برای بچه هم وسایل سرگرمی بر ...

اینجوریا که میگین نیست شما خودت تا یک لیوان آب بخوای بخوری روت بره یک سمت دیگه میبینی بچه رفته سر وقت یک چیزی 

این چیزا همه بلدن هیچ کس از بچش سیر نیست که بندازه گردن بقیه 

بعد تو مهمونی که نبوده بگی چند ساعته هر چند سخت کنترل کنم مسافرت بوده چقدر بچه را کنترل کنه یکجا یک دقیقه از چشم دور میشه 

بی منطق نباشید 

همه همه چیز بلدن ولی تو موقعیتش که قرار بگیری 

داستان چیز دیگریست 

بعضیا هم اینقدر گند اخلاقن که نمی‌تونند با یک بچه درست رفتار کنند 

میگه یبارگفتم نکن دوباره رفتخوبچه وقتی متوجه نکن نمیشه باید بگیریش تا نسوزه نه اینکه فقط بهش بگی نکن ...

قربونت برم سن بچشو ببین الان وقت آموزش هست درست 

ولی واقعا بکن نکن نمی‌فهمند تازه به راه افتاده بچه 

هیجان داره ذوق داره کنجکاو هست 

باید بقیه درک کنند بچه سه چهار ساله نیست که بگی تربیت نداره 

بچه یک ساله تازه به راه افتاده چی می‌فهمه که باهاش تند بشی 

خب اونا مجبور نیستن ک اذیتای بچه رو تحمل کنن اومدن مسافرت ک خوش بگذرونن نه اینکه با بچت سر کله بزنن

من یه بار با بچه کوچک با خانواده شوهر رفتم سفر...بچم هم خیلی شیطنت داره و مثل این خانم دلخوری پیش اومد..شوهرم گفت تنها راهش اینه تا بچمون بزرگتر نشد ه و عاقل نشده دیگه دست جمعی سفر مریم...و دیگه هم با هم جایی نرفتیم 

بهتره جم کنی پاشی بری چون هیچکس چنین بچه ای رو قبول نمیکنه منم باشم همینکارو میکنم مهم نیس ب مادرش بربخوره یانه چون اون بچه فقط بچه مادرشه نه ما مجبور نیستیم شیطونی هاشو تحمل کنیم 

شما سعی کنین ب دخترتون یاد بدید هر کاری رو نمیشه انجام داد هرچیزی رو نمیشه خواست  چون بچه شما فقط برا خودتون عزیزه و شیطونی هاش به چشمتون نمیاد بقیه پدرومادرش نیستن

اصلا هم حق ندارن بچم خودش مادر داره لازم نیس اونا بچه منو تربیت کنن

خب شما تربیتش‌کن، از نظر شما بچت شیرین و بقول خودت شیطونو پر انرژی و باهوشه و ... از نظر بقیه اعصاب خردکن و لجبازه و حرف‌گوش نکن و شیطونه. یعنی چی ک با افتخار‌میگی‌ حرف‌گوش نمیده باید بهش یه چیزی بدیم تا بیخیال بشه 

چه حق ب جانبم هستی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

حق با اوناس. بچتو جم کن اذیت نکنه کسیو ک کسی دعواش کنه.

بعدش حرف بدی طرفت نزده!

بخدا بچه ادم فقط برا پدر مادرش عزیزع اگ اذیت کنه رو اعصاب بره کسی تحمل نداره.

بچه برادرم شیطونه خالم دعواش کرد ب زنداداشم بر خورد. این بچهه رو فقط خدا از پسش برمیاد دیگ کسی چشم دیدنشو نداره.😐 بلایی سر من اورد بچه ۲ سال نیمه ک اگ بخوام تعریف کنم خیلیا گریشون میگیزع. باز بچه شما صدددصد خیلییییی بهتره

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 

اسی باید بچه رو خودت کنترل کنی‌.. باید معنی خطر بفهمه مامانم برا اینکه من ب بخاری دست نزنم یا ب سماور انگشتمو زد بهش گفت دیدی جیزه نکن اگ اینکارو نمیکرد ممکن بود بلایی سر من بیاد نخواسته ک فلاسک خالی کنه رو بچه . بچه برای شما عزیزه نه همه 

دانشجوی پزشکی 🩺

خب عزیزم پاشو دخترت رو بگیرش
نمیشه بشینی سرجات فقط بگی جیزه و بخای بقیه ساکت باشن اونا بقول خودشون بچهاشونم همینطوری تربیت کردن
اگ میخای اونها مدل خودشون تربیت نکنن پس خودت رو مسئول کارای بچت بدون و مواظبش باش تا اونا مجبور به دخالت نشن

گلم راست میگه من هم عاصی بودم از بچه هام سمت چای می رفتن بچه است نمی فهمه داغه استکانی که خیلی خیلی کم گرم بود رو دادم دستش دید یکم گرمه دیگه تا الان دست نزدن نه اینکه بسوزه فقط بفهمه داغه 

استارتر اتفاقا حرف درستی گفته بچه م وقتی کوچیک بود دست به همه چی میزد یه بار کتری آبجوش وسط بود خاست برداره سریع رفتم برداشتم گفتم وای جیز جیز سوختم یواشکی دستش نزدیک بردم که بفهمه داغه....از اونموقع اصلا سمت کتری وقابلمه وسایل داغ نرفت....

2810