2777
2789
عنوان

میخواست بچه یکسالمو بسوزونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1895 بازدید | 79 پست

فرض کن الان جلوی خانواده همسرت ایستادی،دو روز دیگه بره مدرسه میخوای چکار کنی 

بعدش هم بنده خدا اصلا حرف بدی نزده تجربه شو بهت گفته , چیه بعضی ها تا یکی یک چیزی میگه سریع بهشون بر میخوره؟

بعد،خودت داری میگی دخترت شیطونه

خوب جلوشو بگیر تا بقیه چیزی نگن بهش

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

واااا...عزیزم حالا نمیسوزونده که واقعا حرف بدی نزده ...راست میگه بچه باید تجربه کنه بفهمه خودش دیگه سمتش نمیره ...یذره لیوان بخوره به پوست دستش داغ نیست انقدی که بسوزونه...آنقدر حساس نباش عزیزم بچت اگه لوس باز بیاد خیلی پشیمون میشی ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید شما امثال اونایی ک بچت تو مهمونی همه جارو میریزه بهم نهایتش میگی دخترممم نکن مادر🥴😂بچتو باید ...

میگه باهوش و از کسی هم گوش نمیگیره🤦

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

اسی جان بهم درخواست دوستی بده منکه نتونستم درخواست بدم کارت دارم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بی خودی حساسی عزیزم بچه باید با تجربه ی خودش معنی داغی رو بفهمه تا با عقلش دیگه تکرار نکنه کمتر بچه ای رو داریم که دستشو با چایی نسوزونده باشه اون خانمم نمیخواسته بسوزونه بچتو . میخواسته داغو یادش بده.

ی جوری میگی می خواست بسوزنه ،انگار لیوان خواسته بریزه رو دستش 

خب با پشت لیوان امتحان می کنه ،بچه وقتی دید گرمه دیگه سمتش نمیره 

شما هم اذیتی ،هم دخترت جمع کن هم با کسی مسافرت نرو

😐🤷🏻‍♀️
انگار خودشون بچه نداشتند نمیدونن تو این سن بچه چقدر کنجکاو هست مدام تو حرکته مگه رباته که دکمش بزنی ...

بچه رو نباید محدودش کرد نباید ولش کرد به جون مردم انداخت 

مادر و پدر اگاه برای بچه هم وسایل سرگرمی بر میدارن هم تو کل مدتی کا تو جمعی هستن خودشون بچشونو سرگرم میکنن باهاش شوخی میکنن بازی میکنن 

که هم بچه بهش خوش بگذره هم بقیه 

بعصیا ماشالله روش بچه داریشون عین عهد بوقه بچه رو ول میکنن به امان خدا و به خودشون ذره ای زحمت نمیدن 

بعد نوبت به رفتار بقیه میرسه انتطار دارن مردم طبق جدید ترین رفرنسای روانپزشکی اروپا با بچشون برخورد کنن

بله درسته بچه فضوله ولی بجا اینکه الان ناراحت بشه بگیرش که سمت چایی وچیزای خطرناک نره

خب قطعاً که میگیرتش بچش که ول نمیکنه بره واسه خودش بگرده بنده خدا استارتر یک لیوان آب هم تا بخواد بخوره بچه رفته  بچه هم نمیشه که یک دم بنشونی تو بغل اصلا نمینشیه یک قدم برداره یک چیزی اونجا بساطه خرابکاری میشه 

یادمون باشه بچه هامون برای خودمون عزیزن نه برای دیگران اول خودت جلو بچه رو بگیر تا از دیگران چیزی نشنوی تا زمانی هم ک می‌دونی بچت اینجوریه رفت و آمد رو کنسل کن ...

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
شاید شما امثال اونایی ک بچت تو مهمونی همه جارو میریزه بهم نهایتش میگی دخترممم نکن مادر🥴😂بچتو باید ...

با این کامنت قطعا دعوامیشه😂😂😂😂👋👋👋

((درخواست دوستی هیشکی روقبول نمیکنم اینوهزار باربخون))

مامانایی بچه دنیا میارن

بعدش دنبال دیگرانن حواسشون به بچه باشه و خودشون برن دنبال راحتی

لطفا مراعات کنین

اون خانم خواسته معنای خطر رو به بچه سما اموزش بده

ن اینکه شمر بوده و دلش میخواسته به بچه اسیب برسونه

بین این دو حرف زمین تا اسمون فاصله و تفاوت هستش

الکی جو نده گلم...بذار به شوهر بیچارت کنار خانوادش خوش بگذره

درخواست دوستی ممنوع...

بچه شیطون همینه

منم دارم نشستم تو خونه ام

ده جا دعوت شدم نرفتم

شما هم نباید با یه مشت ادم پیر و بدون ماشین پاشی بری مسافرت

تربیت نسل قدیم همینه

مقصر خودتی

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
خب قطعاً که میگیرتش بچش که ول نمیکنه بره واسه خودش بگرده بنده خدا استارتر یک لیوان آب هم تا بخواد بخ ...

میگه یبارگفتم نکن دوباره رفت

خوبچه وقتی متوجه نکن نمیشه باید بگیریش تا نسوزه نه اینکه فقط بهش بگی نکن دیگه اهمیت ندی

((درخواست دوستی هیشکی روقبول نمیکنم اینوهزار باربخون))

2810