2777
2789
اها پس بهتره بیخیال بشم واقعا هر دو پرستاریم موقعیت خانوادگی من دربرابر اون ۱۶۰ خیلی بده 😂

پرستار! ی شغل دیگه داشته باشه خوبه توی محیط کاردنبال همسرنباشین . دردسر زیادی داره

من مرد تنهایی شبم...

یه جوری دارین راجب قد دختره میگین انگاری ایراد داره قدش

قد دختره میتونه آرزوی هر دختری باشه رشید و رعنا شرط مدل بودن 

بعد پسره خوشش نیاد؟ از خداشم باشه

دختره هم بره با ۱۹۰ ازدواج کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرستار! ی شغل دیگه داشته باشه خوبه توی محیط کاردنبال همسرنباشین . دردسر زیادی داره

دانشجوام هنوز البته چون پرستاری آورد چهره ام خوبه قد بلندم و اینا موقعیتای خیلی خوبیم احتمالا میان سمتم

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

یه جوری دارین راجب قد دختره میگین انگاری ایراد داره قدشقد دختره میتونه آرزوی هر دختری باشه رشید و رع ...

نه خو همه میگن به هم نمیخورن قد بلند که همه میدونن خیلی خوبه 

2805
دانشجوام هنوز البته چون پرستاری آورد چهره ام خوبه قد بلندم و اینا موقعیتای خیلی خوبیم احتمالا میان س ...

خب عجله نکنین ایشاله قسمتتون هم قدر درمیاد دلتو میبره

من مرد تنهایی شبم...
خب عجله نکنین ایشاله قسمتتون هم قدر درمیاد دلتو میبره

اون دختر ۱۶۰ یه ۴ ۵ سال سنش از پسره بزرگتره چاقه خیلی پهلو داره پهلو هاشم رو هم افتاده  قدش کوتاهه ولی موقعیت خانوادگیش خیلی خوبه 

اون دختر ۱۶۰ یه ۴ ۵ سال سنش از پسره بزرگتره چاقه خیلی پهلو داره پهلو هاشم رو هم افتاده قدش کوتاهه و ...

نگو که دلتو باختی و همچین ادمیو هم رغیب خودت میدونی !! 

من مرد تنهایی شبم...
اون دختر ۱۶۰ یه ۴ ۵ سال سنش از پسره بزرگتره چاقه خیلی پهلو داره پهلو هاشم رو هم افتاده قدش کوتاهه و ...

من مرد تنهایی شبم...

نه ارزش نداره دلمو نباختم اصلا من به پسره نمیام پیشش  وایسم اصلا بهش نمیام اون دوتا خیلی بیشتر بهم میان منم یکی مثل خودم پیدا میکنم بالاخره