2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه همش

کلا بگو صادقانه خوششون نمیاد درسته ؟تگه بین دختر ۱۷۵ و دختر ۱۶۰ همین پسر گیر کنه کدومو بیشتر میپسنده ؟صادقانه 

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

2805
میگن پسرا خیلی بدشون میاد

دختر منم تو همین شرایطه موندم چیکار کنم .پسره از لحاظ اخلاق شغل خانواده تحصیلات زیبایی همه چی تموم اونوقت من باید نگران این موضوع باشم تازه خودشونم با هم مشکل ندارن ،من مشکل دارم.اخه چرا باید دخترم آنقدر بلند باشه

کلا بگو صادقانه خوششون نمیاد درسته ؟تگه بین دختر ۱۷۵ و دختر ۱۶۰ همین پسر گیر کنه کدومو بیشتر میپسنده ...

اونی که مهربونو زیباتره و موقعیت خونوادگیش بهتره

من مرد تنهایی شبم...
دختر منم تو همین شرایطه موندم چیکار کنم .پسره از لحاظ اخلاق شغل خانواده تحصیلات زیبایی همه چی تموم ا ...

خودشون مشکل ندارن شما چرا مگرانی حتما دخترت کلی پسر قدبلند دیده ولی  این رو پسنیدیده 😉

کلا بگو صادقانه خوششون نمیاد درسته ؟تگه بین دختر ۱۷۵ و دختر ۱۶۰ همین پسر گیر کنه کدومو بیشتر میپسنده ...

بابا خب شاید از اخلاق و رفتار به یکدوم خوشش بیاد و اصلا به قد هم نباشه 

فقط قد ملاک نیست که 

کاربری پنجممممم

منو همسرم ۱۷۰ بودیم به مرور زمان انقدر من کوتاه شدم الان از اون کوتاه ترم😐😄

زنا به مرور و بعد زایمان قدشون چند سانتی کوتاه میشه 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
خودشون مشکل ندارن شما چرا مگرانی حتما دخترت کلی پسر قدبلند دیده ولی این رو پسنیدیده 😉

آخه خودم موقع ازدواج معیارم قد بود خب شوهرمم قد بلند آخه چرا داماداینده باید ۱۷۳باشه دخترم ۱۷۵.نمیتونم کنار بیام از طرفی میبینم شرایط همه چی عالیه یعنی یه چی میگم یه چیز میشنوی

اونی که مهربونو زیباتره و موقعیت خونوادگیش بهتره

اها پس بهتره بیخیال بشم واقعا هر دو پرستاریم موقعیت خانوادگی من دربرابر اون ۱۶۰  خیلی بده 😂

آخه خودم موقع ازدواج معیارم قد بود خب شوهرمم قد بلند آخه چرا داماداینده باید ۱۷۳باشه دخترم ۱۷۵.نمیتو ...

اره میفهمم من قدم ۱۷۵ هست باید یه پسر دو متری پیدا کنم هرکس آخذش میره با یکی مثل خودش 

2810