2777
2789
عنوان

مامانایی ک شیر میدن و میخوان لاغر بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 64 پست
وای خدابه منم کمک کنه لاغر بشم بچه منم ۸ماهشه شیرخشکی شد منم هی گفتم بعدزایمان لاغر کنم هی امروز فرد ...

اگر بتونیم با هم شروع خیلی خوب میشه،هم روحیه رقابت هم انگیزه میدیم به هم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی سعی کردم لاغر کنم اما شیرم کم میشه کلا شیرم کم بود و کنارش شیرخشکم دادم ولی دوسه ماه دیگه از ...

شما انقدرم وزنت بالا نیست،

من هدفم ۷۰ کیلو شدنه😂

یعنی الان شما تو آرزوی من زندگی میکنی،آخرین بار دوران عقدم ۷۰ کیلو رو دیدم🥲

شما انقدرم وزنت بالا نیست،من هدفم ۷۰ کیلو شدنه😂یعنی الان شما تو آرزوی من زندگی میکنی،آخرین بار دورا ...

واقعا ؟

روحیه گرفتم 

من باید 64 باشم

ده کیلو زیادم

آخ نگو که دوران مجردی و عقد چقدر خوب بودیم 

یعنی میرسیم به خوش تیپی اونوقتا‍؟😅

من 61 بودم

و البته از شکمم رنج میبرم شکمم یکم بزرگه

من دوماه شروع کردم زیاد سخت نیست ولی از ۹۰ به ۸۴ رسیدم در عرض دوماه امیدوارم شماهم بتونید 💪

چقدر خوب😍

دقیقا منم تنبلی میکردم تا بعد شیردهی رژیم سخت بگیرم،دوستم رو دیدم ماهی ۴ کیلو کم کرده،بعد ۴ ماه دیروز نشناختمش انقدر خوب شده

دیگه گفتم تا عید منم ی تکونی بخورم حداقل ی ۷،۸ کیلو کم میکنم که

واقعا ؟روحیه گرفتم من باید 64 باشمده کیلو زیادمآخ نگو که دوران مجردی و عقد چقدر خوب بودیم یعنی میرسی ...

من خیر سرم مینی ابدو کردم با زایمان،ولی اونی نشد ک میخواستم فقط زیر شکمم که آویزون بود برداشت

برای همین میخوام زودتر لاغر بشم حداقل ی نتیجه ای ببینم

منم سه روزی. هست پسرمو از شیر گرفتم 

الان۶۵ کیلو ام می‌خوام جمع و جور تر بشم 

شکم دارم

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

اگر بتونیم با هم شروع خیلی خوب میشه،هم روحیه رقابت هم انگیزه میدیم به هم

اره خوبه قدت چنده ؟من ۱۶۸ ولی ۷۰ تا۷۵هم بشم عالیه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....