2777
2789
عنوان

مامانایی ک شیر میدن و میخوان لاغر بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 64 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من باردارم وارد ماه چهار شدم ۴۸ کیلو بودم همچنان هستم

دوست دارم دوران بارداری وزن بگیرم و دیگه لاغر نشم ولی متاسفانه دوران شیر دهی خیلی لاغر میشیم حتی بدتر ازقبل.....

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

وای خدابه منم کمک کنه لاغر بشم بچه منم ۸ماهشه شیرخشکی شد منم هی گفتم بعدزایمان لاغر کنم هی امروز فردا کردم ۸ ماه گذشته حالا دوروزه شروع کردم رژیمو.منم ۹۰اینام

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
من باردارم وارد ماه چهار شدم ۴۸ کیلو بودم همچنان هستمدوست دارم دوران بارداری وزن بگیرم و دیگه لاغر ن ...

خدایی چی میخورین چاق نمیشین؟یعنی من صب تاشب فقط یه دونه میوه هم بخورم ۴۸کیلونمیشم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
سلام،یک غول بیابونی هستم😂😂دقیقا منم میبینم وقتی شیرخشک و کمکی میخوره فقط خودم دارم چاق میشمولی خوب ...

عزیزم 😍😆😆😆

اصلا عذاب وجدان نداشته باش به فکر سلامتی خودتم باش 😍شیر مادر همون ۶_۷ ماه کافیه بقیه ش دیگه شیر خشک 

خدایی چی میخورین چاق نمیشین؟یعنی من صب تاشب فقط یه دونه میوه هم بخورم ۴۸کیلونمیشم

خیلی بده مثل نی قلیون هرچیزی اندازش خوبه😅

من از صبحی دوکف دست نون با دوتا گردو ؛یه دونه به با ۵ تا خرما و ده تا پسته و ۱۰تا قاشق برنج خوردم تقریبا

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
خیلی بده مثل نی قلیون هرچیزی اندازش خوبه😅من از صبحی دوکف دست نون با دوتا گردو ؛یه دونه به با ۵ تا خ ...

نه عالی هستی چاقی چیه اه من اینجوری نبودمدهمیشه ۶۰ یا ۶۵ اصلا حالم داره از خودم بهم میخوره ...حالا یکی هم ببینتم میگه ببین این حتما مث خرس میخوره که ۹۰ کیلوعه 

من صبحانه نمیخورم اصلا فقط قرص کم کاری تیروئید

ناهار یه بشقاب پر و شامم یه بشقاب حالا شاید شب هم یه دونه میوه .

با سلام بنده هم ی قول بیابانی هستم ۹۴ کیلو بارداری ۱۰۳ کیلو شدم ده روز اول زایمان سخت بود برام ۹۳ کی ...

سلام غول بیابونی منم دقیقا مث توام  

تااخر بارداری شدم ۱۰۱.الان ۸ماهه زایمان کردم ۹۰ کیلوم دو روزه رژیمم

سلام غول بیابونی منم دقیقا مث توام تااخر بارداری شدم ۱۰۱.الان ۸ماهه زایمان کردم ۹۰ کیلوم دو روزه رژ ...

من رژیم فستینگ میخوام بگیرم من خیلی سریع چاق میشم با خوردن اگه نخورم سریعم لاغر میشم خیلی بده سوخت و ساز بدنم خیلی پایینه جرات ندارم چیزی بخورم وگرنه هفته ای ۳ کیلو چاق میشم 

نه عالی هستی چاقی چیه اه من اینجوری نبودمدهمیشه ۶۰ یا ۶۵ اصلا حالم داره از خودم بهم میخوره ...حالا ی ...

خب سعی کن نصف بشقاب بخوری

من رژیم فستینگ میخوام بگیرم من خیلی سریع چاق میشم با خوردن اگه نخورم سریعم لاغر میشم خیلی بده سوخت و ...

دقیقا منم 

خب سعی کن نصف بشقاب بخوری

اره الان یه کفگیرونصفی میخورم

با سلام بنده هم ی قول بیابانی هستم ۹۴ کیلو بارداری ۱۰۳ کیلو شدم ده روز اول زایمان سخت بود برام ۹۳ کی ...

اتفاقا خیلی راحت میتونی رژیم بگیری

من اگر بچم شیرمو نمیخورد کتوژنیک میگرفتم یک ماهه ۱۰ کیلو کم میکردم

2810