2777
2789
عنوان

خیلییییییییییی ناراحت و عصبانیم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 32 پست
بذار به پای اینکه شاید استرس عمل رو داشته یا ذهنش درگیر شده بوده خیلی کشش نده ولی بهش بفهمون تو هرشر ...

بعد ی سال و نیم دوستی اولین بار بود توپید بهم 

قشنگ اشک تو چشمم جمع شد خودمو مشغول کردم نبینه 

امروز سرد باشم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی ۴بارتکرار کردی بنطرم نامزدت یکم حق داشته زود از کوره دربرهولی خوبه که عذرخواهی کرده کاش همونجا ح ...

اخه همیشه کارمه کلی التماس میکنه بگم بعد تا می رسیدم خونه زبونم باز میشد 😂😂😂😂😂

ایندفعه گفت بری خونه شروع کنی بلاکی 

معذرت خواهی کرد ولی پشت بندش گفت مثل مته میری رو مخم 

ببین عزیز دلم من هم خودمو گذاشتم جا شما هم جای نامزدتون این به ذهنم رسید. برو کنارش بشین بگو ممکنه چیزی تورو ناراحت کرده باشه رفتار من باعث شد یهو عصبانی بشی، راستشو بخوای اتفاقا منم از این رفتارت ناراحت شدم اما درکت میکنم، اگه چیزی ناراحتت کرده یا ذهنتو مشغول کرده میتونی بهم اعتماد کنی حتی اگه نتونم کاری بکنم میتونم کنارت باشم و بهم تکیه کنی همونطوری که من بهت، به همسرم اعتماد کامل دارم، اگه فکر میکنی میتونی بگی، بگو و اگه نمیخوای، پاپیچت نمیشم ولی بدون همیشه یکی هست که درکت کنه عزیزم... اینو بگی عالی میشه. احتمالا از چیزی ناراحت بوده رفتار توهم کاملا منطقی بود ولی خب لازم نیست کشش بدی بهش دلگرمی بده تا خودش ازت عذرخواهی بکنه

اخه همیشه کارمه کلی التماس میکنه بگم بعد تا می رسیدم خونه زبونم باز میشد 😂😂😂😂😂ایندفعه گفت بری خ ...

خیلی باحال گفته به حرکتت خندم گرف 😂😂ولی دیدم عصبانی نتونسم بخندم😅

ایندفه رودرو حرفو بازکن دلیلیشو بگو

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
ببین عزیز دلم من هم خودمو گذاشتم جا شما هم جای نامزدتون این به ذهنم رسید. برو کنارش بشین بگو ممکنه چ ...

منتی نیستا ب خودش نمیگم به شما دارم میگم

کلی گشتم دکتر خوب پیدا کردم 

وقت گرفتم خودم بعد از کارم باهاش رفتم ۹شب رسیدم خونه 

این نبود جوابم باهام با تندی حرف بزنه 

بعد ی سال و نیم اولین بار بود انبحوری توپید بهم اصلا دنیا رو سرم خراب شد

اسی اوووه تادلت بخواد از اینا تو رابطه هست، دلیلش اینه که آدمایی که خیلی کم اما سرت داد میزنن یعنی تورو جزئی از خودشون میدونن که رفتار واقعیشونو نشون دادن.... مثل مامانا یا باباها خواهر و برادر خوشحال باش که خودشو پنهون نمیکنه

منتی نیستا ب خودش نمیگم به شما دارم میگمکلی گشتم دکتر خوب پیدا کردم وقت گرفتم خودم بعد از کارم باهاش ...

میدونم کاملا حرفت منطقیه تو این ماجرا کاملا حق با توئه و اون مقصره، ولی خب با کش دادن اوضاع اگه یه درصد نامزدت بخواد جبران کنه دیگه نمیتونه فکر میکنه نمیبخشیش، ولی اگه اینجوری بگی مطمئن میشه تورو از دست نداده و از خودش بابت رفتارش شرمنده میشه.... از خودم که درنمیارم حتما امتحان شده قبلا//:😂😌🤝

منتی نیستا ب خودش نمیگم به شما دارم میگمکلی گشتم دکتر خوب پیدا کردم وقت گرفتم خودم بعد از کارم باهاش ...

خدایی اگه خود خدا قاضی بود حقو به تو میداد(: ولی هیچ وقت اینو بهش نگو که البته خودتم گفتی نمیگم، چون بعدا مثلا سه ماه بعد میاد فکر میکنه آره خانومم خیلی هوامو داره. نه به سرش میزنه بهت دروغ بگه، نه کار اشتباه بکنه، چون خدا ثواب این کارتو که به خاطر شریک زندگیت کردی اونجا میده

مبخام بدونم تقصیر منه

برا همین میگم برو مطالعه اشون کن

من الان بهت بگم مقصر تو نیستی یا هستی

اصل قضیه برات روشن نمیشه 

فقط یه لحظه این مسئله واست پرونده اش تمام میشه و خداحافظ

ولی ممکنه توی طول زندگی از این مسائل پیش بیاد و شما با کسب مهارت و آگاهی میتونی بفهمی که چطور قضاوت کنی و بعدش شرایط رو مدیریت کنی

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
اسی اوووه تادلت بخواد از اینا تو رابطه هست، دلیلش اینه که آدمایی که خیلی کم اما سرت داد میزنن یعنی ت ...

باش الان زنگ زد گفتم شلوغم ادامه ندادم زنگ زد جواب میدم 

بعد ی سال و نیم دوستی اولین بار بود توپید بهم قشنگ اشک تو چشمم جمع شد خودمو مشغول کردم نبینه امروز س ...

نه عزیزم سرد نباش ولی بهش دلیل ناراحتیتو بگو بهش بگو که دوس ندارم این رفتارا تو رابطمون عادی شه چون بااینجور حرف زدن یهو تو جمع هم اینجوری رفتار کنی یعنی به همه اجازه میدی بامن سطح پایین برخورد کنن

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡