2777
2789
عنوان

خیلییییییییییی ناراحت و عصبانیم

290 بازدید | 32 پست

دیروز با نامزدم چشم پزشکی رفتیم که عمل کنه 

دکتر هی نگاه میکرد انگار دور از جون سرطان داره آخر گفت میتونی عمل کنی 

خاستیم وقت عمل بگیریم من خیلی اصرار داشتم خودش مایل نبود گفت باید زنگ بزنم به مدیرمون ببینم اوکیه یا ن 

منم گفتم بهش بگو اگه عمل نکنم دیگه نمیتونم عمل کنم فلان این حرف ۴بار تکرار کردم ولی با صدای آروم 

یهو برگشت بهم نگاه کرد بلند گفت  باشههههه با عصبانیت 

یه لحظه بغضم گرفت لوس نیستما خیلی بد گفت 

بزور منو برد کافه من گفتم اب میخام تشنمه اولش گفت مثل مته می ری رو مخم خب ی بار گفتی دید من تو قیافم گفت ببخشید اگه داد زدم من اعتنایی نکردم 

امروز باید چجوری رفتار کنم اصلا حق داشتم ناراحت شم یا ن

اینم بگم کلی گفت بگو از کجا حرفم ناراحت شدی من هی گفتم ناراحت نشدم کلی اصرار کرد 

بعد گفت بری خونه تند تند پیام بدی از این ناراحت شدم بلاکت میکنم رو ور رو حرف بزن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🔴🔴🔴🔴🔴

خواهرای عزیزم لطفا خواهش میکنم تاپینک

سوال دارم تروخدا بیایین و محاسبه طلا برام گزارش بزنین ممنونتون میشم هرکسی گزارش زد لایک کنه من حمد بخونم برای سلامتیش 🌹🌹🌹🌹

🔴🔴🔴🔴🔴🔴

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

نه حق نداشتی چون منم بودم همین رفتارو میکردم

مخصوصا اینکه دیگه دیروز معذرت خواهی هم کرده 

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

نظری ندارم اما

برای یادگیری مهارت های رابطه مخصوصا توی این جور مسائل سایت و تاپیک های @دختر_گرانبها   خیلی کمکت میکنه

که بفهمی یه حرف رو کی باید بزنی

چطور باید بزنی

و اینکه وقتی اینطور باهات رفتار میشه چکار باید بگنی

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
نه حق نداشتی چون منم بودم همین رفتارو میکردممخصوصا اینکه دیگه دیروز معذرت خواهی هم کرده

معذرت خواهی کرد ولی میگفت مثل مته رو مخم رفتی 

اولین بار بود باهام اینجوری حرف میزد نزدیک بود گزیع کنم 

اسی ۴بارتکرار کردی بنطرم نامزدت یکم حق داشته زود از کوره دربره

ولی خوبه که عذرخواهی کرده کاش همونجا حرف میزدی علتشو میگفتی

اینکه گفته نری خونه پشت هم پیام بدی بلاکت میکنم باحال بود😅

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
بخدا دکتر رو مخم رفته بود وقتی استرس میداد من حالم خراب بود یعنی همش تقصیر منه ؟

شما اونا عصبانی کردی تقصیر هر دوتونه اگه همسر منم بود باور کن بجز باشه ی چیز دیگه میگفت ناراحت نباش کشش نده

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

معذرت خواهی کرد ولی میگفت مثل مته رو مخم رفتی اولین بار بود باهام اینجوری حرف میزد نزدیک بود گزیع کن ...

بعد نوشتی لوس نیستم

خب هستی دیگه

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤