2777
2789
عنوان

به به بارون زیبا( عکس اول صبحی)

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 38 پست

مشهد بارونیه.... ابریه... جون میده بری پیاده روی.... ولی خا،، نمیتونم برررررررم😩😩

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

به به گیلان که الان هوا عالیه.. انشاالله هر جا هستی دلت خوش باشه😍😍😍

بله هوا عالیه دقیقا مثل هوای تهران بارون و ابری هست 😍😍

مچکرم از دعای خوبت الهی آمین 🤲🏻 

یکم برام سخته چون تهران بزرگ شدم هنوز به اینجا عادت نکردم ☺️

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️               خدایا تو بساز 🍃 تو‌بسازی هیچکس نمیتونه خرابش کنه 🙃💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله هوا عالیه دقیقا مثل هوای تهران بارون و ابری هست 😍😍مچکرم از دعای خوبت الهی آمین 🤲🏻 یکم برام س ...

عادت میکنی خیلی زود.. بعدشم راهی نیست تا تهران😍😍😍

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
مشهد بارونیه.... ابریه... جون میده بری پیاده روی.... ولی خا،، نمیتونم برررررررم😩😩

عه چرا؟ منم نمیتونم برم دختر کوچیکم خوابه زودی هم سرما میخوره فسقل

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
2805
عه چرا؟ منم نمیتونم برم دختر کوچیکم خوابه زودی هم سرما میخوره فسقل

استراحت مطلقم... 😩

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

عادت میکنی خیلی زود.. بعدشم راهی نیست تا تهران😍😍😍

انشالله توکل برخدا ☺️🫠

بله ولی خب هم شاغل هستم هم دانشجو هم پسر کلاس اولی دارم هم کارای روزمرگی دیگه اصلا وقت نمیشه ☺️

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️               خدایا تو بساز 🍃 تو‌بسازی هیچکس نمیتونه خرابش کنه 🙃💞
استراحت مطلقم... 😩

انشاالله به سلامتی🥰🥰🥰

انشالله توکل برخدا ☺️🫠بله ولی خب هم شاغل هستم هم دانشجو هم پسر کلاس اولی دارم هم کارای روزمرگی دیگه ...

خب دیگه سرت شلوغه.. دلتنگی یادت میره😍😍😍😍

خب دیگه سرت شلوغه.. دلتنگی یادت میره😍😍😍😍

آره درسته ولی آخر شب ها خیلی میاد سراغم وقتی همه خوابن 🙃🙃