2777
2789
عنوان

به به بارون زیبا( عکس اول صبحی)

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 38 پست
پ چرا این اصفوون هیچ خبری نیسآب و هواشناسی گوشی میزند،احتمال بارش،احتمال ابری بودن،همون وقت خورشید ب ...

عزیزم💖 قشنگ کامنتتو با لهجه خوندم.. انشاالله اصفهان هم بباره زاینده رود پر آب بشه😍

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
نمیذارن برم🥲

من هواشناسی را چک کردم امروز تا شب تهران بارونیه.. بعد از کارت برو

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هواشناسی را چک کردم امروز تا شب تهران بارونیه.. بعد از کارت برو

ایول مرسی عزیزم😍

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
2805
عکس باز نشد 🥲

عه چرا؟ شاید سایت مشکل داره

عه چرا؟ شاید سایت مشکل داره

آره عزیزم سایت که بازم ب مشکل خورده متاسفانه...

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️               خدایا تو بساز 🍃 تو‌بسازی هیچکس نمیتونه خرابش کنه 🙃💞

به به ترکیب رنگ درخت ها نشون میده از حال هوای خوب پاییز 😍

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️               خدایا تو بساز 🍃 تو‌بسازی هیچکس نمیتونه خرابش کنه 🙃💞
به به ترکیب رنگ درخت ها نشون میده از حال هوای خوب پاییز 😍

بله... این فصل پارکای تهران عالیه فقط وقتشو نداریم بریم دور بزنیم😅

بله... این فصل پارکای تهران عالیه فقط وقتشو نداریم بریم دور بزنیم😅

خیلی هم عالی بله یادمه من پارسال این موقع ها تهران زندگی میکردم و بخاطر شرایط کاری همسرم مجبور شدیم بیاییم گیلان ☺️

ایجانم انشالله همیشه به خوشی و خوبی باشه مهربانو😃

خیلی هم عالی بله یادمه من پارسال این موقع ها تهران زندگی میکردم و بخاطر شرایط کاری همسرم مجبور شدیم ...

به به گیلان که الان هوا عالیه.. انشاالله هر جا هستی دلت خوش باشه😍😍😍

2810