2777
2789

الان حدود یک هفتس

قبلا دوتا قطره داده بود دکتر اونا رو استفاده کردم ولی خوب نمیشه 

دو سه بارم عنبر نسا دود کردم براش 

یعنی عفونت داره یا ب خاطر دندونه

انقد این بچه رو بردم دکتر همه بهم میگن بد عادتش کردی 

چیکار کنم بازم ببرم دکتر🥹

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

متخصص بمن گفت رفلاکس عفونت گوش میاره

رفلاکس نداره؟؟

من یه قطره داد بهم اسمش میکساکورت بود

بعد ده تا دارو این در عرض دوروز گوششو خوب کرد

دخترم هفت ماهش بود

دوسه ماه درگیر بودیم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

سلام عزیزم دکتر گفت از گوشش هست یا از دندون؟ 

من دخترم گوش درد شده بود که هر یکساعت بیدار میشد و دور خونه میرفت و گریه میکرد از گوشش بود درد دندون اینجوری نیست. 

اگر خوب نشد حتما ببرش دکتر عفونی بهش چرک خشکن بده که به پرده گوشش آسیب نزنه. 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍

دکتر می‌گفت تب دندون اصلا حس نمیشه در حد خیلی کمه زودم خوب میشه این قضیه بیجا بین همه جا افتاده 

گوش خیلی مهمه ممکنه عفونت کرده باشه یا چیز دیگر باشه دکتر فوق تخصص ببرش

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!

من این "همه" رو پیدا کنم ... زنده نمی گذارم.

عزیزم باید زود ببری دکتر. احتمال زیاد آنتی بیوتیک لازم داره بچه. گوش درد خیلی تحملش سخته.رببر نجاتش بده. تازه عفونت گوش در سن پایین می‌تونه باعث کم شدن شنوایی بشه.

عنبرنسا آلوده است. به خودت و بچه‌ات نزدیک نکن.😢

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
من این "همه" رو پیدا کنم ... زنده نمی گذارم.عزیزم باید زود ببری دکتر. احتمال زیاد آنتی بیوتیک لازم د ...

انتی بیوتیک داده بود اتفاقا قطره

دو هفته پیش سرما خورده بود گفت استفاده کنه 

فردا میبرم دوباره

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
انتی بیوتیک داده بود اتفاقا قطرهدو هفته پیش سرما خورده بود گفت استفاده کنه فردا میبرم دوباره

خوراکی می‌ده سریع اثر می‌کنه ایشالا 

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
متخصص بمن گفت رفلاکس عفونت گوش میارهرفلاکس نداره؟؟من یه قطره داد بهم اسمش میکساکورت بودبعد ده تا دار ...

اره رفلاکس داشت قبلا 

نکسیوم دادم خوب  شده بود 

حس میکنم جدیدا دوباره داره

مرسی ک گفتی فردا یادآوری میکنم ب دکترش

اره رفلاکس داشت قبلا نکسیوم دادم خوب شده بود حس میکنم جدیدا دوباره دارهمرسی ک گفتی فردا یادآوری میک ...

الانو رفلاکس؟؟

توی خوراکش مراعات کن رفلاکسش قطع میشه

بیا تاپیک اخرمو بخون

تو یه تاپیک قبلترشم یکی مادرا حرفمو گوش داد استفراغای بچش خوب شده خداروشکر

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
الانو رفلاکس؟؟توی خوراکش مراعات کن رفلاکسش قطع میشهبیا تاپیک اخرمو بخونتو یه تاپیک قبلترشم یکی مادرا ...

رفلاکس پنهانه

اصلا بالا نمیاره

متاسفانه از شیز منه رفلاکسش

رفلاکس پنهانهاصلا بالا نمیارهمتاسفانه از شیز منه رفلاکسش

خب رژیم بگیر

2810