2777
2789
عنوان

دخترم 11 ماهشه گوشش خیلی درد میکنه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 24 پست
خب رژیم بگیر

تا 6 ماهگی گرفتم 

واقعا خسته شدم 

اگه برگشته باشه مجبورم دوباره شروع کنم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
تا 6 ماهگی گرفتم واقعا خسته شدم اگه برگشته باشه مجبورم دوباره شروع کنم

درکت میکنم خیلی سخته

من کلی غذا نوشتم تو تاپیک اخرم که آزاده

چون الان کمکی هم بهش میدی شاید از کمکی هاهم باشه

دفع بلغم و وزنگیری کم داره یا نه؟؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنم خیلی سختهمن کلی غذا نوشتم تو تاپیک اخرم که آزادهچون الان کمکی هم بهش میدی شاید از کمکی ها ...

جفتشم داره

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
جفتشم داره

گناه داره خب شیرخشک میدادی حداقل

من خودمم والا نمی تونستم رژیم بگیرم خداییش سخته ولی چاره ای نیست روده هاش زخم بشه میخای چکار کنی؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
2805
گناه داره خب شیرخشک میدادی حداقلمن خودمم والا نمی تونستم رژیم بگیرم خداییش سخته ولی چاره ای نیست رود ...

نخورد شیشه اصلا ن پستونک ن شیشه عوق میزد 

بر چی زخم بشه؟ 

نخورد شیشه اصلا ن پستونک ن شیشه عوق میزد بر چی زخم بشه؟

مگه نمیگی دفع بلغم داره

اونا جداره ی رودس دیگه

نخورد شیشه اصلا ن پستونک ن شیشه عوق میزد بر چی زخم بشه؟

وای منم دختر بزرگمو دوروز هرکاری کردم اخرش حریف نشدم شیشه بگیره از گشنگی هلاک شدو شیشه نگرفت

مگه نمیگی دفع بلغم دارهاونا جداره ی رودس دیگه

اخه همیشه اونجوری نیست ک گاهی دفع سبز داره 

گوش درسام خیلی بهتر ده دو شبه راحت میخوابه

اخه همیشه اونجوری نیست ک گاهی دفع سبز داره گوش درسام خیلی بهتر ده دو شبه راحت میخوابه

خداروشکر

اگه گاهی دفعش سبزه ببین از روز قبلش آلرژن چی خوردی