2777
2789
عنوان

بین دوراهی شده گیر کنی

47 بازدید | 18 پست

اگر دوست پسر داشته باشید که چندماه باهم باشید  چیش  هم خوب باشه  ولی قيافه معمولی ولی یه خواستگار خیلییییی خوبی بیاد براتون کدومو انتخاب می‌کنید؟ 

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
هیییی اگر دوس پسرتو دوس داری با اون باش

اگر خواستگار بهتر باشه چی

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر خواستگار بهتر باشه چی

قلبت چی میگه ؟ همیشه یه بهتری هست 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
قلبت چی میگه ؟ همیشه یه بهتری هست

خب خانواده ام با دوس پسرم مخالفن به شدت

خب خانواده ام با دوس پسرم مخالفن به شدت

پس رابطه ات رو تموم کن به خواستگارت فکر کن

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
خواستگار

اگر دوس پسر دلش بکشنه چی. هرچند میدونم خانواده با ازدواج باهاش مخالفن خودشم میدونه ولی میگه تلاش میکنم ولی خانواده من نههه سفت سخت 

پس رابطه ات رو تموم کن به خواستگارت فکر کن

دلش میشکنه😥من میگم بیاد خواستگاری بعد بابام اینا بگن نه اینجوری جدا شیم بهتره. خودش اصرار داره بیاد 

اگر دوس پسر دلش بکشنه چی. هرچند میدونم خانواده با ازدواج باهاش مخالفن خودشم میدونه ولی میگه تلاش میک ...

این حرف منصفانه نیست

ولی دلت برای مردی نسوزه

بهتره به فکر آینده خودت باشی، نمیشه به حرف پسرا اعتماد کرد

اگر قصد ازدواج داری بهتره بیشتر فکر کنی  همه جوانب رو در نظر بگیری

اگر ازدواج خیلی برات مهم نیست، میتونی یکم صبر کنی

این حرف منصفانه نیستولی دلت برای مردی نسوزهبهتره به فکر آینده خودت باشی، نمیشه به حرف پسرا اعتماد کر ...

دوست پسرم خیلی برام خرج کرد کلا دست و دلبازه. یه مشکلی داره که خانوادم قبول نمیکنن قبلا معتاد بود الانم سیگار میکشه 😥ولی همه چیش خوبه. بابام میگه نهه اگر یکی از فامیلشون اومد خونمون ميندازم شون بیرون. همه مخالفت واین خواستگارم خیلی خوبه از همه نظر

دلش میشکنه😥من میگم بیاد خواستگاری بعد بابام اینا بگن نه اینجوری جدا شیم بهتره. خودش اصرار داره بیاد

اره بیاد بهتر شایدم خانوادت راضی بشن

اره بیاد بهتر شایدم خانوادت راضی بشن

نه. نمیشن چون قبلا سابقه اعتیاد داشت ولی الان پاکه جز سیگار