2777
2789
عنوان

بین دوراهی شده گیر کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 47 بازدید | 18 پست
اره بیاد بهتر شایدم خانوادت راضی بشن

بابام سفت سخت میگه نه

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
دوست پسرم خیلی برام خرج کرد کلا دست و دلبازه. یه مشکلی داره که خانوادم قبول نمیکنن قبلا معتاد بود ال ...

ی مطلبی بذار رو راست بگم

وقتی با دلت تصمیم بگیری، حتما دوستت انتخاب میکنی و برای رسیدن بهش تمام تلاشت میکنی و پدر رو راضی میکنی. 

الان شما میخوای ی راهی پیدا کنی که بدون عذاب وجدان رابطه دوستی رو تموم کنی و به خواستگارت که بنظرت خیلی خوبه برسی.

یجورایی حس میشه ازین ساعت به بعد بخاطر دلسوزی دوستی رو داری ادامه میدی

وقتی تمام وجودت توی رابطه نیست، نه بخاطر این خواستگار، بخاطر خودت بهتره تمام کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی مطلبی بذار رو راست بگموقتی با دلت تصمیم بگیری، حتما دوستت انتخاب میکنی و برای رسیدن بهش تمام تلاشت ...

راضی کردنی در کار نیست از طرف من. چون فقط اوضاع رو بدتر میکنه

عذاب وجدان میگیرم 😥

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
راضی کردنی در کار نیست از طرف من. چون فقط اوضاع رو بدتر میکنهعذاب وجدان میگیرم 😥

وقتی مطمئن هستید خانواده مخالف هستن

بهتره همین الان رابطه رو تموم کنید

خیلی سخته، ولی اون پسر هم کمتر دلبسته و امیدوار میشه.