2777
2789
عنوان

شوهرم ب حرف خانوادشه ن زنش

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 36 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من زمینش رو فروخت ماشین و خونه رو زد به نام مادر و پدرش فقط به خاطر اینکه پدرش اسم بنویسه و دوباره یه ماشین سنگین جدید بخره

اونوقت ما خیلی بی پولیم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

من میگم دوس دارم با من مشورت کنی میگه شاید زنم عقل نداشته باشه باهش مشورت کنم

پس خودتو بکش کنار 

شما هم در مورد هیچ چیزی ازش نظر نخواه 

یا برعکس عمل کن در مورد لباس و خرید و تیپ و غذا و هرچیزی ازش نظرشو بخواه 

بگو من دوست دارم سلیقتو بدونم نظرتو بدونم چون برام مهمی 

سنتی ازدواج کردین؟؟؟ دوستت داره؟

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
کافیه یا منم بگم شوهر خر منم همینه 🥲😂😂

😂😂😂😂

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

پس خودتو بکش کنار شما هم در مورد هیچ چیزی ازش نظر نخواه یا برعکس عمل کن در مورد لباس و خرید و تیپ و ...

ن سنتی نبوده ولی کنار خانوادش زندگی میکنیم از اول الویت خانوادش بودن خیلی ناراحتم 

کلا منو ادم حساب نمیکنه فقط مثل زنی ک خدمت بهش کنه نگاه میکنه

شوهر منم اوایل زندگیمون بخاطر رفتار ها و طرز فکرهای بچگونه زیاد منو جدی نمیگرفت ولی کم کم خودمو بهش نشون دادم رفتار های عاقلانه انجام دادم بعد خودش کم کم یادگرفت ک باید با من مشورت کنه 

ن سنتی نبوده ولی کنار خانوادش زندگی میکنیم از اول الویت خانوادش بودن خیلی ناراحتم

ناراحت نباش عزیزم ب فکر چاره باش 

بهش بگو من و تو زن و شوهر هستیم 

من و توتا اخر عمرمون کنارهم هستیم ن پدر برات میمونه ن مادر نه خواهر ن برادر 

پس باید بهم احترام بذاریم باید نظر همو بپرسیم توی مسائلی ک ب زندگیمون مربوطه 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
چ کوتاهی در انتخاب شوهراتون کردین بگین ک من مجرد بعدا نکنم

من سکوت میکنم 😐🙁🙄

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

والا مال همه همینه نمیدونم اون ذلیلا کجان 😂😂

من پسرم ۵  ماهشه گاهی وقتا بلند بلند بهش میگم پسرررم در آینده زن دوست باش منِ مادر رو ول کن به زنت بچسب😂😂🥹

بعد همسرم ریز ریز میخنده میگه معلوم میشه😂😂🥴

هیچی دیگه😂😂

نترس خوبش میاد🤭