2777
2789
عنوان

شوهرم ب حرف خانوادشه ن زنش

673 بازدید | 36 پست

ی خونه در حال ساخت داریم قبلا بهش گفتم بیا ماشین بفروش خونه رو درست کنیم گفت ن نمیتونم ماشین بفروشم الان برادرش بهش گفت ماشینتو بفروش خونتو درست کن میگه باشه مشکل من اینه ک ب حرف زنش نیست 

چون شما با جروبحث میخوای حرفتو پیش ببری داداشش اروم میگه بهش و فقط نظرش رو میگه

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من به حرف سگ همسایه گوش میده 

ولی زنش و دشمن میبینه 

خداروهزار مرتبه شکر هرجا بام لج کرد خدا زدش زمین 😊

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من اینقد غر میزنم و پی یه قضیه رو میگیرم ک به حرفم بشه جواب خانوادشم میدم

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
من میگم دوس دارم با من مشورت کنی میگه شاید زنم عقل نداشته باشه باهش مشورت کنم

وا اتفاقا مغز زنا خلی بیشتر کار میکنه من هرجا شوهرم ب حرفم گوش نداده رفته تو پاچش گوشم داده پشیمون نشده

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

شوهرا همینن معمولا خانوم هاشو پخمه میدونن من چقد ب شوهرم گفتم روغن سیاه دانه بهر برای کمر دردت خوبه ماساژت بدم گفت ن تاثیر نداره رفته خونه خواهرش براش زده باشم داده ک با این ماساژ بده بعد میگه خیلی خوبه چند روز پیش بهش گفتم شل کننده عضلات بزن گفت نه تاثیر نداره امروز پسر عمه اش بهش گفته میگه آره خیلی خوبه آمپول 🤣🤣🤣اهمیت نده همه همینن